Fredag

Allvarligt talat, är folk korkade eller är det jag som är det? Igår satt jag och tittade lite på Ikeas hemsida på bland annat en kombinerad byrå och tv-möbel till sovrummet. I informationen om möbeln hittar jag följande: bra att veta Mät alltid tv:ns djup och bredd. Måtten ska vara mindre än tv-möbelns. Är det inte självklart att man kollar att det man tänkt ha i skåpet får plats om det är en sån pass stor sak som en tv????

Idag var det då denna ångestskolan. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, jag tror att jag lär mig nåt men största problemet är att komma ihåg hur fasen man ska göra när paniken sätter in, det kanske blir bättre med tiden. Det är två ledare där, jag tycker att det är lite virrigt upplagt. Ingen riktig struktur utan det blir som det blir. Sånt gör mig stressad, alltså det jag absolut inte ska bli. Jäjä, två gånger kvar nu och sen får man sova på fredagmornarna!

När vi satt där så kom ett sms i min telefon, det är inget som brukar ske så tidigt på dagen så jag blev lite nyfiken och kunde inte låta bli att titta vad det var. Det var Lina som kommit på att vi faktiskt borde fika. Sagt och gjort, jag åkte hem till Lina och fikade och skvallrade. Härreguuud alltså!!! Jag tycker ofta att det blir för mycket i mitt liv, om jag hade det som Lina skulle jag förmodligen ligga inne på psyk. Jag förstår inte hur hon orkar med allt, lite avis är jag också på att hon fixar det!

Jag fick ett superfint klistermärke från KeyWest av Lina. Egentligen var det till bilen men det har hamnat på datorn, tror det håller sig bättre där. Fint som bara den!!!!

När jag sen kom hem så pratade jag med Cam. Hon undrade hur det går egentligen på ångestskolan. Och så bara säger hon en grej som vi provat och övat på där. Just den övningen som jag tycker fungerar hade hon använt sig av för att fixa att flyga!!! Det är ju så himla skönt när nån bara vet hur det är liksom. GulleCam!!!

Sen åkte jag hem och skulle vila på soffan lite eftersom jag och syrran kanske skulle åka och handla. Ligger och halvslumrar och telefonen ringer, då är det Izas matte som har hittat mer garn som hon tyckte jag behövde. Lite lätt nyvaken bestämde vi att jag skulle hämta garnet innan torsdag. Vi surrade på lite och jag kvicknade till och åkte ner dit idag istället.

Bankade på dörren och Iza skällde, inget ovanligt med det. Sen kom det ovanliga. När jag öppnar dörren så blir Iza helt tyst och står helt still och ser helt chockad ut. Det hade varit väldigt kul att veta vad som rörde sig inne i hundens huvud just då.

Jag och Izas matte kom även på att vi nog har en gen gemensam. Vi tycker inte om samma saker. Hmmm, det där lät fel. Alltså, vi tycker inte att oliver är gott, vi tycker inte om rött vin, vi tycker inte om kapris. Så började det och det fortsattemed en hel del andra ätbara, eller för oss inte ätbara, saker. Bara en sån sak som att vi båda lärt oss att tycka om senap i vuxen ålder.

Forskare är nog min nya karriär efter det här!

Ikväll är det Idål igen, det känns inte ens spännande längre. Kevin vinner och Alice åker ut ikväll. Det känns mer spännande med Stjärnorna på isen imorron faktiskt, jag kan ju bara inte sluta hålla på Markus!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Vi får ull av får och getter och av raggsockor."
Lisa, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008