Lördag

Dagen var inte slut med att jag varit och hälsat på Izafamiljen. Edna ringde och berättade att jag måste ringa till vårt fackförbund, vi har, sen i juli, betalat för mycket i fackavgift! Det är ju helt underbart att själva fackförbundet informerar om sånt!

Sen så började jag tänka över ångestskolan igår, vi pratade bland annat om att inte känna sig vuxen. Det första som ploppar upp i huvudet är MrT, 50 år och fortfarande inte vuxen. Jag är väl inte heller vuxen! PS2 och Wii, känns inte vuxet, men kul!!!

Inte är jag väl heller den typiska personen för min ålder, jag blir nog aldrig äldre än 25. Men trots att jag bara blir 25 hela tiden så har jag faktiskt koll på min ekonomi, jag har typ aldrig fått en betalningspåminnelse. Oftast så klarar jag oväntade utgifter, oftast, inte alltid. Bilförsäkringen på Mammas bil till exempel, 7000 och jag hade bara råd med 5.

Att jag dessutom retade upp mig på pysselkillen, som visade sig igår men inte kunde säga nåt, som inte svarar på mail gjorde inte gårdagkvällen bättre. Till slut var jag arg och lessen på svenska vården, försäkringskassan, a-kassan, samhället och så han med tofsen! Egentligen helt onödigt eftersom jag inte kunde påverka nåt av det, tyvärr så kom jag ju inte på det förräns efter en massiv panikångestattack.

Sen var det Idol. Robin sjöng It's My Life, BonJovi, och det var inte bra. Jag gillar ju BonJovi så det kanske var därför han var så dålig. Kevin seglade vidare och så åkte Robin ut. Fast egentligen tycker jag att Alice var bättre än Robin, just igår alltså. Alice sjöng Girlfriend som andra låt och det var riktigt bra! Stackars Robin som fick så dumma låter, till och med juryn sa att dom valt fel låtar till honom. Jaja, nu kan man göra annat på fredagkvällarna!

På Spåret går också på fredagar så det tittade jag på efter Idol. Inte en enda favorit hade jag på hela programmet. Hoppas det blir bättre nästa vecka. Tror att Aschberg ska vara med då och han kan säkert liva upp tillställningen!

Ikväll är det isstjärnorna!!! Jag håller på Markus och C håller på Jesper. Han håller på Jesper bara för att jag håller på Markus, och så har ju Jesper spelat fotboll i, som C tycker, rätt klubb. Vi får väl se hur kvällens diskussion framför tvn artar sig. Spännande blir det!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Grisen består av fläsk, både utanpå och inuti."
Amalia, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008