Söndag

Isstjärnorna! Åååå! Markus!!!

I andra åket fick Markus 6,0 av alla domarna!!!

Det blev extremt spännande till slut. Till och med C, som inte var så intresserad egentligen, tyckte det blev en riktig nagelbitare. Till slut så vann Markus!!!

Jag fick även veta att jag ännu en gång är med i Lassie-klubben. Jag har varit ute och åkt båt med killen som köpte Sonny Crocketts båt!!! Den båten där krokodilen bodde alltså.

För att bevisa detta så satt jag och letade efter foton, istället för båten så hittade jag detta:

Min lilla älskling! Tänk så liten hon var när hon flyttade hit! Inte för att hon blev så himla stor när hon blev stor men ändå, pyttekatt!!!

Istället för att känna mig lite coolers över Lassie-klubben så grät jag en skvätt när jag hittade Majsan-bilden.

Här är hon när hon är vuxen, lite större blev hon faktiskt.

Sen hittade jag faktiskt båtbilderna också, vassegoa:

Vi hade grymt trevligt den där dagen! Vi var ut till Fjäderholmarna och åt. På vägen tillbaka fick ägaren minsann stanna båten, jag och syrran skulle bada. Vi kastade av kläderna och kastade oss i vattnet, det där med att komma upp i båten igen var ju inte så viktigt just då. Som tur var så fanns en stege i aktern på båten och båten åkte inte iväg förräns vi kommit ombord efter badet.

Jag fick även laga mitt leopardtäcke igår. Det är nästan så jag blir orolig över att det inte kommer hålla i tvätten nästa gång. Här är täcket som jag älskar:

Badrummet efter renoveringen, japp, jag hittar saker där fortfarande. Här är senaste upphittade felet, detta är på golvet, kanonbra så vattnet verkligen kan rinna in där:

Nä, nu blir det soffan ett tag, men jag ska inte bara lata mig utan virka. Vargfilten går framåt med stormsteg, 27 rutor klara!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tycker om djur, men jag tycker ännu mer om lördagsgodis."
Hanna, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008