Söndag

Dagen har ägnats åt bowling och prat om mammor.

Pratet om mammor uppkom när jag pratade med Lund. Hon hade idag varit och lekt fotomodell för en dag. Styling och allt ingick och så fick hon köpa de foton hon ville. Lund var supernöjd med bilderna och köpte ganska många. Hennes mamma hade varit barnvakt under tiden, det var ju bra ända tills ungarna skulle hämtas, då fick Lund höra att härreguuud, hur kunde hon lägga ut så mycket pengar på foton. Jamen, hon gjorde det för sig själv och för att det var kul! Jag tycker mammor ska stödja sånt!

Menmen, min Mamma är likadan. Inte göra av med pengar. En kväll på krogen är en helt onödig utgift. Köpa onödiga roliga saker, som datorer, tv-spel och grejs, det göööör man bara inte. Just på det sättet är min Mamma lite dum, jag vill faktiskt att hon ska unna sig en hel massa saker och inte tänka på om det kostar. Man får faktiskt lägga pengar på sig själv för att ha roligt!!!

Och min frukost, den har pågått hela dagen och jag har fått i mig en halv majlislimpa. Jag började redan igårkväll med två mackor. Tre mackor till frukost och tre mackor till lunch, sen var limphalvan slut. Leverpastejsbyttan är tom också, tur man inte äter såhär året runt.

Vid en paus i bowlingen så var jag ut och rökte och såg denna fina himmel:

Eftersom dagen upptogs av bowling och telefonsamtal så blev det följande middag. Tur jag hade grundat med majlislimpa till både frukost och lunch. Egentligen hade jag tänkt att ha pasta och köttfärssås, men så verkade det så himla jobbigt mitt i bowlingen.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man ser direkt om någon är kär, för då blir de alldeles röda i ögonen."
Martin, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008