Lördag

Igår så blev jag lite sugen på ost och kex. Självklart så hade jag inte det hemma, som vanligt. Istället så blev det finncrisp med leverpastej, funkade bra det också till Idol-finalen. En massa leverpastej senare var jag inte lika övertygad om det braiga. Idol var längre än vanligt och jag åt mer än vanligt och mådde lite lätt illa när avgörandet i Idol närmade sig.

Jag har även börjat fundera på en ny möbel i matrummet. Ni som varit här begriper vad jag menar och övriga får tänka er.

Där mina bokhyllor står i matrummet, jag har en idé om en kökssoffa där. Soffa med lock så att det blir förvaring i själva sitsen. Det ska inte bara vara så utan soffan ska liksom fortsätta upp på väggen som en bokhylla, ungefär som bokhyllan är nu. Då är frågan hur man löser detta. Bygga helt nytt eller kunna använda bokhyllan som redan står där. Det tål att tänka på.

Kanske att jag borde ta mig an mitt dataskrivbord först. Där är det tänkt att det ska bli som en hylla under själva bordet, på hyllan ska datorer och så stå så att de inte står direkt på golvet. Städvänligt! Till den ombyggnaden har jag vinkeljärnspluttarna som hyllplanet ska ligga på, men sen har jag inte kommit längre. Fatta hur långt bort min matrumsmöbel är liksom!!!

De här funderingarna kommer säkert att komma upp igen, det känns enormt avlägset att det blir nånting gjort. Men det fick mig att tänka på lite annat än f-kassan och läkare i allafall så nåt var bra!

Idol var väl inte sådär jättespännande. Tittade tillsammans med T-dottern på msn. Ett utdrag av vår konversation:
fajjluran säger (22:18):
det är bara dina föräldrars smarthet jag ifrågasätter
Alice ägde mkt på vinnarlåten vem vinner? Alice eller Kevin, det är frågan! I Löv Idåål säger (22:19):

Alice ägde mkt på vinnarlåten vem vinner? Alice eller Kevin, det är frågan! I Löv Idåål säger (22:19):
pappa har ingen smarthet förutom datan ^^

Kevin vann ju, men det visste jag innan så det var liksom självklart. Det som var roligast med Idol var när de sa att Kevin bara bott i Sverige i ett år och så fick man höra hur dålig svenska han pratade på audition, han pratar inte bra nu men väääldigt mycket bättre än då.

Spelade lite bowling efter Idol och lyckades att göra 4 strike på raken. Lite glad över det så försökte jag bowla idag och insåg att det där nog bara var en lyckträff.

Idag har jag varit hemma hos lilla Mammsen och fått majlislimpa! Jag längtar till morrondagens frukost!!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär blir man röd om öronen och generad i hela kroppen."
Jesper, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008