Tisdag

Alla rutorna är klara!!!

Nu har själva ihopvirkandet tagit vid, det är jobbigare tycker jag, det blir så himla stort och otympligt att hålla i. Tur den manövern kommer sist så man känner att det är typ klart!

Egentligen så skulle jag åkt till optikern för att justera mina bågar men jag kände att virkning kändes mer angeläget. Jag behöver ju inte ha mina nya glasögon som skaver bakom ena örat eftersom jag har de gamla glasögonen och linser som alternativ. Men för säkerhets skull så hade jag på mig de nya hela dagen.

När C kom hem från jobbet så blev jag så peppad att jag faktiskt gav mig iväg till optikern! Tack söta rara C!

Döm av min förvåning när jag kommer till Farsta C och det finns massor av parkeringar. Det är en kund förutom jag hos optikern. Gick till Classe och köpte dvd-skivor och långljus, där satt två killar sysslolösa i kassan och bara väntade på mig! Inte direkt som jag trodde det skulle vara 16:e december!

Från hemma i lägenheten och tillbaka i lägenheten på under en halvtimme! Då hann jag alltså få mina glasögon justerade och dessutom handla på Classe, som ligger åt fel håll när man åker till optikern.

Det enda som var synd med min utflykt var att jag inte fick tag i S-J innan jag åkte. Hade jag fått det kanske jag hunnit med en julfika också. Nu får det bli en annan dag!

Jag har även försökt att skriva ut mitt brev till värden. Läste upp hela skiten för syrran idag, brevet är fyra sidor, och hon tyckte att jag kunde skicka det. Problemet, min skrivare är en bläckstråleskrivare som är lite kinkig. I brevet så har jag bifogat bilderna från badrummet, de som jag lagt här i dagboken, när papprena kom ut ur skrivaren så såg bilderna ut som, hmm, ultraljudsbilder på bebisar.

Får se om det löser sig innan jul eller om värden får brev i februari istället. Jag är typ nästan säker på att det kommer ordna sig innan jul.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär känns det i hela kroppen. Även om han inte gillar en."
Sabrina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008