Onsdag

Alla rutorna sitter ihop!!!!

Nu är det så bara kanten kvar, det är en lååång sträcka att virka. Många meter blir det runt en filt!

Idag har jag fått brev från f-kassan. Jag är inte riktigt säker på vad det är men det kan vara den där 037-bilden som facket skulle ha, den heter dock nåt helt annat så helt säker är jag inte.

Fortum, som skulle ta några dagar extra på sig att svara på mail, har inte svarat. Hur ska jag göra nu med räkningen? Filuran som aldrig fått en betalningspåminnelse i hela sitt liv! Eller en har jag ju fått, när jag hade 100k på mitt konto så påstod Radiotjänst i Kiruna att det inte fanns pengar på mitt konto, det kostade en hundring eller nåt och det hade jag råd med just då, det har jag inte nu.

Jag har fått svar från pysselkillen! Helt chockad blir man ju! Det finns medicin att hämta på apoteket och den 13:e januari ska läkaren vara med. Medicinen kan jag väl åka för att hämta men det där om läkaren tror jag då jag ser att han är där.

Just nu känns det mesta, utom filten, jobbigt!

Filten ja, den liftar helt av sig själv till Vargstaden. Tror vi just nu i allafall. Vargs moster bor i närheten av mig och ska åka bort dit över julen. Känns bra att jag slipper strula med Posten, då kan man ju aldrig lita på att det man skickar kommer fram.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det vet man ju när man är kär. Då står man bara och tittar på honom hela tiden, och så hör man inte ett dugg av vad de vuxna säger."
Trine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008