Tisdag

Idag har jag och syrran varit ute och shoppat! Japps, i Farsta och på självscanningsaffären. Och japps, syrran har jobbat så vi åkte iväg vid fyratiden. Vet ni, det värsta var att garaget i Farsta har blivit gratis så det var fullt även där, förut så kostade det 3 kr/tim och då var det alltid ledigt där. Hur som helst, det var mycket folk men inte jättemycket. En kölapp fick vi ta och där fick vi vänta i 4 nummer.

Vi var till och med på bolaget och där var det inte heller kaos. Eller lite kaos eftersom killen innan oss hade fel bank och kortet ville inte fungera i chipläsaren. Jag och syrran har rätt bank och hade inga som helst problem!

Självscanningsaffären, där var det mest kaos på parkeringen. Väl inne i affären var det inga problem alls. Jag handlade mjölk, fil, smörgåsgurka och broccoli. Syrran handlade ägg och en halv grillad kyckling. Vi storhandlade rejält såhär inför jul!

När jag sen kom hem så hade jag öltävling. Vilken öl skulle bli kallast först, den i frysen eller den under kallvattenkranen. Den under vattenkranen vann!

Helt onödig tävling eftersom jag bara drack en öl.

Nu blir det en dusch och sen sovrummet. Imorron ska vi vara hos systersonen absolut senast 14:00, vi får inte missa Kalle klockan tre! Allt bestämt av systersonen. Syrran vill mest ha allting senare imorron eftersom hon jobbar inatt. Menmen, 14 it is!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär får man sitta och dricka kaffe och se en liten film. Och så har den andra städat."
Henrik, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008