Torsdag, juldagen

Det är trevligt när det inte blir som man tänkt sig, i allafall ibland.

Dagen flöt på helt planenligt med jullunch hos systersonen. Kalle Anka, som var så himla viktigt för honom dan innan julafton, lyssnade han på, han hade fått kökstjänst och diskade.

Sen blev det julklappar!!!

Mötley Crüe-boken, jag har faktiskt inte läst den ännu. Hårtork, jag har ännu inte köpt en sån av mig själv nånsin. Värmeljusen, de absolut dyraste doftljus jag nånsin ens sett. Jordgubben, en badkarskudde, synd att jag inte har badkar längre men den pryder ju väggen ursnyggt! Pengarna är till en färglaserskrivare, det blir det svåraste av allt, det är en hel djungel när man ska välja skrivare har jag märkt.

Efter detta så åkte vi till kyrkogården och tände ljus för Pappa. Det är så himla fint där på jul! Massa blommor, kransar och ljus. Vi åker inte dit så ofta, det känns som att ljus hemma också går bra, jag tror Pappa ser det oavsett vars det lyser. Här hemma har jag ett Pappaljus som tänds mest varje dag.

Sedan så skjutsade jag hem alla och kom till slut hem till mig själv. Tog en öl och spelade tv-spel. Allt var lugnt. Sen kommer syrran på att vi ska åka till Fortet och spela GuitarHero. Min kommentar till det blev att jag tänker faan inte gå dit och taxi går ju inte att få tag på vid den tiden på julafton. Syrran bestämmer att hon ringer upp mig på mobben och så kan vi stå i kö till taxi med hemmaluren. Medan hon får igång sin mobil så går jag in på taxihemsidan och försöker beställa, mest för att kolla läget om hur lång tid det skulle ta, gissa om jag blev helt paff när jag får en bil på en gång!

Det blev till att kasta på sig kläder och skynda ner till taxin.

Väl nere på Fortet så såg kvällen ut såhär:

Eftersom det måste in lite pausar för rökning och toabesök i gitarrspelandet så la vi även in en mecka-ihop-madeluttans-julklapp-paus också. Madeluttan jobbade och vi tänkte att hon skulle bli så glad när hon kom hem på morronen om bordet stod på plats, om hon skulle vilja ta ett bad efter jobbet. Det blev inte helt lätt. Jag klarade inte av att skruva med skruvmejsel så stora verktygslådan åkte fram för att jag skulle få skruvdragare. När sonen i huset stoppade en av småpåsarna med skruv i fickan så blev det jäkligt svårt, det blev genast lite lättare när han avslöjade sin gömma och gav oss skruvarna.

Några delar kom bakåfram så jag fick vända och fixa. Bra blev det! Jag hade god hjälp av Befälhavaren som spikade ihop lådan till spabordet. Såhär fint blev det i badrummet:

Vi hade faktiskt hur kul som helst och klockan blev aaaalldeles för mycket innan jag kom iväg hemåt!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär är man väldigt glad inuti. Och så längtar man till skolan."
Louise, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008