Fredag, annandag jul

Jösses, jag glömde den bästaste julklappen igår ju. Jag fick bondepraktikaalmanacka!!!

Dan innan julafton så hade jag tänkt att ringa Isak för att önska god jul och samtidigt passa på att be honom skicka hit en sån almanacka. Där uppe finns det liksom på Ica. Nu blev det så att jag inte ringde och det var ju bra, eller att jag inte pratat med honom var väl inte så kul men just det där med almanackan.

Egentligen har jag inte en susning om om det stämmer men jag tror det, bönderna har alltid varit så himla beroende av vädret att de borde ju kunna det där. Jag måste försöka skriva upp vädret när det är såna där dagar som spår vädret för nån månad om ett halvår. Äh, ni kommer fatta sen när jag skriver här hur den funkar.

Idag blev vi helt oväntat inbjudna till Mamma på middag. Pytt-i-panna minsann! Hemmalagad med norrlandspotatis, älgkött, lök och morötter. Lite skillnad mot när jag sist åt pytt-i-panna, då var det MrT som bjöd på frysvariant som bestod av potatis, lök och slaktavfall. Jag fick med mig en stor matlåda hem också så jag kan äta pytt-i-panna flera gånger till, riktig pytt!!!

När jag kom hem gav jag mig på att titta lite på färglaser. Igen. Jag vill inte ha nån proffsmaskin och jag vill ha en som är förhållandevis smidig. Och det som är väldigt viktigt, tonerkassetternas pris! Jag tror jag ska börja med ombyggnaden av datorskrivbordet istället.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om det känns lite konstigt inuti magen och man inte riktigt kan somna beror det på att man är kär."
Johanne, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008