Måndag

Jag måste bo hos norra europas mest oplanerade hyresvärd! Idag damp en folder om bredband ner i brevlådan. Vi ska få fiber! Jäj! Men, nu för denna installation ska hallen tömmas på allt, skor, kläder, tavlor och möbler. Varför i helvete kunde dom inte gjort det samtidigt med stambytet??? Alla hallar i hela huset har varit tomma i fyra månader!!!! Jag blir faan galen!!!

Okej att jag får jobb men det kan jag ta, men här i mitt hus bor en hel del gamlingar med varierande kvalitet. Några är skröpliga och kan inte gå utan rullator eller käppar. Hur sjutton ska dom kunna flytta allt i hallen? Det står inget om att hyresvärden hjälper till med flytt i foldern. Man kan heller inte tacka nej till detta.

Det ska ske under 2009 och man får lapp i brevlådan en vecka innan det är dags. Tömma hallen tar mer än en vecka, tänk bara på de som bor här som jobbar heltid, och de skröpliga gamla och såna som mig. Eftersom det i nuläget finns bredband att få på olika sätt så finns det säkert massor av olika leverantörer till mitt hus, där har man uppsägningstid och den är helt säkert längre än en vecka.

För min del kommer det innebära att jag får sänkt månadskostnad för mitt bredband, och snabbare kommer det att bli. Trots hyreshöjningen på 45 spänn för detta så blir det billigare för mig. Fast risken att jag får antingen dubbla eller inget bredband alls under övergången känns överhängande med tanke på hur väl allt flytit på med stambytet och elarbetet så kan detta nog dra ut på tiden till 2011 eller nåt sånt.

Jag blir helt matt på sånt här!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär är det svårt att tänka i huvudet."
Peter, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008