Tisdag

Idag anlände min Wii-bräda!!! Mycket lek blir det.....

Under dagen kom jag och syrran på att vi skulle nog ordna till den lilla modifikationen av mitt skrivbord. Och så middag till det och tv-spel. Vi började på brädgården, det vill säga Mammas bod, och hittade lagom långa på en gång. Två husbrädor och en sån där som är typ fem gånger fem centimeter i fyrkant.

När vi hämtat brädorna så skulle vi gå ner till frysen och titta, vårt kött har kommit dit nu. Å jäklar så fint!!! Vi ville ha stekar som inte är så stora, det hade vi fått. Vi ville ha köttfärs i halvkilospaket, det hade vi fått. Biff och filé ville vi också ha i mindre bitar, det hade vi fått. Förut så har vi fått enorma stekar på typ två kilo och liknande, för att göra iordning en sån får man ju ställa till med middag för 10 pers och det gör jag inte så ofta faktiskt. Nu blir det spännande att se om det är bra bitar också, för oss är bra bitar såna som inte har såna tjocka senor som inte går att skära genom, men det såg inte ut att vara senor på det vi såg.

Efter köttinspektionen åkte vi och shoppade. Lite blandad kompott. Mobiltelefon, öl, färdig potatisgratäng och kemisk ren bensin. Sen fick vi handla en gång till för vi glömde det vi egentligen skulle ha nämligen skruvar.

Bara för telefonköpet så fick vi åka hem till syrran för att lägga den på laddning innan vi sen äntligen landade här på 8 trappor.

Vi startade med en öl. Eller jag hade ju startat tidigare med att ta fram kycklingfiléer och lagt dessa i marinad. Sen så tog vi lite tv-spel för att värma upp inför snickerijobbet.

Ut med brädorna på balkongen och såga till precis rätt längder. Vi insåg snabbt att mitt balkongbord inte var nåt vidare som snickarbänk men det gick lite bättre när vi tröck bordet mot väggen för då blev det stadigt som en klippa, eller nästan i allafall.

Så var det då det här med skruvande. Planen var klar redan innan vi började, fyra vinkeljärn, ett på varje ben av skrivbordet. På vinklarna en fem gånger fem bräda. På det två husbrädor. Vi tog det lugners och gjorde inte allt på en gång utan vi tog paus för både middag och tv-spel.

Såhär såg det ut när vi startade:

Vi sågade och skruvade, sågningen skedde ute och syrran blev lite kall om tassarna:

Åsså middagspaus, det som blev allra godast var faktiskt broccolin som fick stekmarinera sig tillsammans med kycklingen:

På skrivbordet igen, nu mätta och belåtna:

Som vanligt så kan det ju inte gå helt utan problem, blodvite uppstod:

Tillslut blev vi klara och jättenöjda med resultatet:

Efter detta blev det projekt få-i-alla-sladdarna-i-datorn som snabbt övergick i projekt få-igång-trilskande-dator. Det enda som inte riktigt ville sig blev ljudsladden, men det kan bero på att den går från två datorer och till högtalare på skrivbordet och dessutom så går det ljud till storljudet. Jäjä, det ordnar sig sen.

Istället för att bli upprörd över ljudsladden så åkte vi iväg till direktörsvillan och spelade Guitar Hero World Tour. Jag var apkass på trummor! Kul hade vi och hem kom vi, denna utflykten slutade i tid, alltså hemma innan fem på morronen. Bilen startade snällt och vänligt trots en massa minusgrader.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär blir det alldeles tyst inuti en, så att hjärtat verkligen hör att man är kär."
Thomas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008