Onsdag, nyårsafton

Som vanligt så vill jag inte nåt på nyår. Eller nästa nyår kanske jag vill nåt, åka till landet med IzanFlizan som nu är så jäkla jätterädd för smällare och raketer.

För säkerhets skull, bara för att jag helt klart inte skulle behöva göra nåt, så sträckte jag till nån muskel i nacken när jag höll på med hårtvätt och torkning. Jag ser ut som Horatio i CSI Miami, lite lätt sned liksom.

Som tur var så hann jag inviga Wii-brädan innan hårtvätten. Jag tror att step-up kommer bli sketabra för mitt knä. Rockring var så skitsvårt att jag inte ens klarade av det, men va fasen, när nacken rätar ut sig så ska jag på det igen!

Jag skickade iväg nyårs-sms eftersom jag missade det här med jul-sms. Fick en hel del svar, tack för det! Ett roligt svar kom från Polisen; Gott nytt år önskar Polisen, han som bodde ovanför tvättstugan på andra sidan. Ni som känner till hur vi bodde begriper ju direkt, övriga kan upplysas om att jag ser in i hans fd tvättstuga från mitt sovrum och att han kunde gå ut på sin parkering och vinka till mig. Helt sjukt men väldigt kul! Varg och jag har stått på min balkong och vinkat till Polisen och skrattat så att vi knappt kunnat prata eller stå.

En hel del andra roliga sms ramlade också in. Aj lajk mina kompisar som aldrig byter telefonnummer!!! Just vid såna här tillfällen, kompisar man inte pratar med så himlans ofta får självklart en nyårshälsning, det är så praktiskt att de inte bytt telefonnummer sen sist då!!

2009, året alla behåller sina telefonnummer!!!! eller jag kan ju hoppas och drömma om det allafall...

Jamen just det, jag höll på att glömma. Jag tror nästan jag måste bojkotta självscanningsaffären, dom inte bara säljer fyrverkerier utan ger dessutom rabatt på skiten.

Dessutom så verkar alla klockor gå helt galet eftersom det raketas och smälls precis hela tiden, runt tolvslaget fick jag höja ljudet på tvn för att höra. Det är ju helt sjukt! Jag tittade på Discovery om rymdfärder, tyckte det var roligare raketer där.

Självklart var det några fyllskallar som missade tolvslaget och kom ut och sköt sina raketer en halvtimme senare.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det kändes i huvudet på mig att jag var kär. Och så tänkte jag: "Oj, vad hon är snygg.""
Marco, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008