Fredag

Sådärja, ordningen återställd, Dakar-rallyt blir av i år! Denna gången körs det inte i afrika utan i sydamerika, blir säkert spännande det också. Här är några av mina hjältar i rallyt:

Några har kört både hoj och bil. Några har vunnit. Annie Seel är min hjälte, svensk tjej på hoj i världens tuffaste rally! Norrmannen, Pål Anders Ullevålseter är ju också en favvis såklart!

Jag har också börjat med ett nytt projekt, få hjul på mitt soffbord. Det har visat sig att inte vara helt lätt. Hjulen får absolut inte vara för höga för då blir hela bordet alldeles för högt. Hjulen måste vara såna som svänger också eftersom jag vrider bordet. Anledningen till bordsflyttandet är Wii, både när det är bowling och när det är snowboardåkning. Och det bara går inte att byta soffbord, mitt soffbord är finaste!!!

Hinken tror jag kommer bryta ett ben innan januari är slut och startat en omröstning på vårt lilla forum. Idag klarade jag av över en timme på brädan och alla ben är hela!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om jag var statsminister skulle jag bestämma bra saker. Men jag vet inte vad som är bra direkt, så lite får man väl gissa."
Vincent, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009