Söndag

Idag blev det lite blandad handling. Vi startade på Classe:

Som ni ser blev det blandade småsaker. Tandborstar, batterier, hjul och lampor, allt i en salig röra tillsammans med skruvar, muttrar och städtrasa.

Åkte vidare till självscanningsaffären och inhandlade köttfärssåsingredienser, förutom köttet då som jag skulle hämta hos Mamma. Sen hem till Mamma på födelsedagsfika! Just det, vi besökte ett konditori också, där köpte vi smarrigheter till fikat.

När jag så småningom anlände till mitt hem igen så kastade jag mig över mobiltattoosarna direkt! Motivet var, tro det eller ej, jordgubbar. Nu kan jag inte fota hur fint det blev eftersom jag bara har telefonen som kamera och jordgubbarna är fastsatt på den.

Sedan var det då dags att ta itu med hjulen. Eftersom det inte fanns vinkelpluttar som passade med hjulen, alltså hålen i hjul och vinkel så tog jag en bräda hemma hos Mamma i garaget som jag sågade till lite fina klossar av. Efter sågningen, som idag, på grund av kyla, skedde i köket, tog det stopp. Batteriet till skruvdragaren var inte klart och ändå så hade det legat på laddning sen igårkväll.

Istället för skruvning så scannade jag in kvittot. Det blev ett projekt på en dryg halvtimme. Min stora dator vid skrivbordet kopplades ur när vi modifierade skrivbordet, den gick igång efter det men tydligen så hade jag missat att koppla in scannern. Kopplar in scannern och datorn tvärdör! Den surrade igång och sen så slocknade den med allt utom fläktarna. Jag vet att ibland kan datorn blanda ihop skärmen med tvn så jag kollade om nåt hände på tvn, men nää, där var det också svart. Jag startade om och körde felsäkert läge och fixade och donade, det blev inget bättre för det. När jag var på gränsen till att ge upp så kom jag på att jag nog skulle titta om minnena satt ordentligt inne i datorn, de gjorde de men däremot så satt grafikkortet löst.

Jag förstår absolut inte hur nåt sånt kunnat ske, vi som flyttade allt sååå försiktigt när vi byggde om bordet.

Datorn gick igång och jag kunde scanna in kvittot som ni ser här ovanför.

Efter detta kände jag att jag inte kunde vänta längre på att batteriet till skruvdragaren skulle bli klart utan satte igång med operation hjul-på-soffbordet. Såhär långt kom jag idag:

Imorron får vi se om det blir montering på bordet. Jag ska till Mamma för vi ska kolla in på fortum.se och kolla våra elräkningar eftersom det är ny månad nu. Tänk om det skulle stämma va??!?!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kungen ordnar fester och bjuder kändisar och släktingar. Släktingar gillar han. Kändisarna tycker han också om, men han hotar dem lite så de betalar pengar. Det är det som kallas skatter."
Mats, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009