Tisdag

Först så upptäcker Vippen att jag betalat för en vinkel hos Classe. Jag hade köpt fyra. Sen hittar jag taxikvitton. Jag har åkt samma sträcka först åt ena hållet och sen åt andra hållet, det vill säga samma väg båda gångerna. Här är kvittona från det:

Det är alltså dubbelt så långt hem som det är dit!

Det känns som att jag borde sluta både med att åka taxi och att handla!

I jämförelse med deltagarna i Dakar-rallyt känns mina futtiga problem just futtiga. Cyril Despres verkar få bryta. Coma går det däremot bra för, han leder just nu. Pål-Anders tuffar vidare i sin gröna utstyrsel och det går riktigt bra, fyra just nu.

Tina Thörner, vår svenska kartläsare, hon åker med Nasser Al Attiyah. Konstigt namn men en jäkel på att köra! Att han kör bra beror ju helt klart bara på hans kartläsare!

Senare på kvällen så fick C mig att titta på JVM i hockey. De spelade på helt fel plats så jag fick hålla mig vaken jättelänge. Det var final mellan Sverige och Canada. Canada vann och det var massa snack om att nån kanadick hade tacklat svenska målvakten. Jag slumrade till innan det var slut och vaknade sen alldeles för tidigt på morronen.

Bara för att jag känner att jag inte bör handla så åkte jag aldrig för att inhandla skruv, soffbordet står fortfarande utan hjul. Jag står utan hjul också, fortfarande inget benbrott på grund av Wii-brädan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Djur har näbb, medan barn kan vara näbbiga. Det är största skillnaden."
Espen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009