Fredag

Igårkväll satt jag och spelade tvspel så jag missade Dakar! Tur att det är repris en och en halv timme senare.

Reprisen blev något av en besvikelse. Tina Thörner, och han med konstiga namnet, hade blivit diskade. Luc Alphand hade också brutit. Istället går DeVilliers och Sainz bra bland bilarna. Robbie Gordon, han kör en mycket modifierad Hummer, går det också bra för.

DeVilliers är faktiskt en av mina favvisar trots att han inte fick vara med på bild här om dagen.

Despres vann gårdagens sträcka, trots problem tydligen, en timme efter i totalen. Marc Coma kör stabilt och ligger tvåa. Pål-Anders tappade en placering men ligger ändå femma. Jonah Street, en amerikan, kör som fasen och ligger tvåa såhär långt, om han håller hela vägen återstår att se. Fretigne går också bra, han brukar vara bra men inte riktigt i topp.

Despres är också en favvis trots att han inte fick nån bild.

Min Dakar-rapportering är ju väldans vriden. Jag tittar och håller mest koll på mina favvisar såklart! Japps, jag är inte riktigt klok!

Fick mail från MrT idag. Han äger domänen top10.se där jag har min mailadress. Nu tycker han inte att jag ska ha den adressen längre. Jag frågade om han skulle lägga ner top10 helt men det fick jag inte nåt riktigt svar på. Jag frågade också vad det var som var så jobbigt för honom att jag har en mailadress där och fick svaret att han tyckte det var onödigt. Det är ju så himla jobbigt att ha en mailadress på sin domän.

Det är finfint att jag använder den adressen till allt. F-kassan, behandlare, nätshopping, och för mitt egen webhotell. Men nu dårå så vet ni som läser här att ni får maila mig på 8tr.nu istället. Lite trist är det ju att om nån mailar på min top10-adress så kommer den mailen att gå till MrT, jag vill ju absolut inte att han ska läsa mina mail liksom.

Jaja, det ordnar sig. Jag har ju tid att fixa med sånt nu när jag ändå inte sover på nätterna.

På eftermiddagen satt jag och Varg och pratade i flera timmar. Om allt. Hon hade legat på sjukhus. Njurstenar hade hon tagit bort. Jag är inte ett dugg avis! Vi pratade barn, möbler, lägenheter, pengar och sjukdom. Det kändes nästan lite skvallrigt men bra! Det är ju helt sjukt vad mycket vi gjort och varit med om tillsammans, tänk när vi hade urinvägsinfektioner, pratade i telefon, trepart tillsammans med Misen, och satt på en hink med varmvatten i badrummet för att försöka få det att kännas lite lättare.

Å vet ni? Söt-Varg ska skicka en present till mig som tack för att jag gjorde filten. Jag vet vad det är men inte hur den ser ut, det är sååå spännande nu att vänta på posten. Skit också att det är två postfria dagar nu.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En typisk gris ser rosa ut och har två hål i nosen."
Pauline, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009