Lördag

Guuud vad jag vill ha post!!!!!

Gårdagens sträcka i Dakar-rallyt vanns av Sainz bland bilarna och av Lopez bland hojarna. Det var lite regnväder så alla såg lika ut, smustsbrungråa. Vissa bilar hade problem med vindrutetorkarna, kan faan inte vara kul att åka i den naturen utan torkare, jag tycker ju det är jobbigt här hemma om ens spolarvätskan råkar ta slut. Bland lastbilarna åker Chagini, Stacey och DeRooy som vanligt bra. Peterhansel hade en överhettad bil som började brinna, branden släktes med sand. Han fick bryta.

Lite kul är det att det är tre Volkswagen i topp, senaste åren, eller rätt många faktiskt, har Mitsubishi legat i topp och vunnit bland bilarna. Mitsubishi har inte så många bilar kvar, både Luc Alphand och Peterhansel kör såna och båda har brutit. Bland motorcyklarna så är det som vanligt KTM som dominerar.

Coma, som idag kom tvåa, leder totalt bland hojarna!

Idag är det en välbehövlig vilodag i rallyt.

Jag kan också upplysa om att om man tar en macka vid datorn så är det inte bra att ställa smörpaketet i närheten av datorn, den sidan av smöret som stått närmast datorn blir flytande.

Ikväll hoppas jag att jag kan somna och slippa vakna så jäkla tidigt. Natten som var somnade jag strax efter fyra och vaknade lite innan sex på morronen, jag orkar inte såhär nåt längre.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär är det som om man är alldeles röd i ansiktet och man säger till sig själv: "Hon som står där borta, henne är jag tänd på.""
Kim, 8 år

föregående dag
nästa dag


© fiuran 2009