Söndag

Syrran och Izas matte var som sagt på Ålandskryss nu i helgen. Jag försökte få dom att hundpromenera hit för att vi då skulle ta en promenad till soprummet. Jag lovade att jag kunde bjussa på en öl för besväret och frågade om det fanns nån uteservering i närheten. Izas husse tvärgarvade om det här med uteservering i januari. Till min förvåning får jag reda på att på Odengatan, där minsann finns en uteservering som är öppen!!! Nu är ju inte Iza så himla duktig på tunnelbana så vi kom aldrig dit.

Sen så har jag, som vanligt, världens bästaste kompisar! Jyrgårdaren hade varit på rockpub, som även jag brukar frekventera några gånger per år, och där hade han fått tändare. Som ni kanske vet så samlar jag på tändare! För säkerhets skull så hade han fått två. Jyrgårdaren, jaa, trots lagtillhörighet så älskar jag honom, han kan ju inte hjälpa att han blivit felaktigt uppfostrad.

I allafall, han frågade vart han skulle lägga tändaren så att jag skulle hitta den nästa gång jag besöker honom. I nyckelmuggen är mitt svar. Det var inte bra för där kunde andra hitta tändaren och stjäla den. Istället så hamnade tändaren bakom barometern, ett mycket bra ställe tror vi, hur många av hans polers är superintresserade av barometervädret liksom???

Jag har inte bara världens bästaste kompisar utan även en jäkligt bra syrra!!! Hon hade inhandlat presenter till mig och systersonens flickvän. Mascara! Inte vilken mascara som helst utan Helena Rubensteins leopardmascara!!

Både igår och idag har jag varit på väg till självscanningsaffären men det här jäkla vädret gör ju att motivationen blir noll, om inte kanske lite minus till och med. Idag är det så dimmigt att jag knappt ser några andra hus när jag tittar ut genom fönstret. Det är dessutom helt livsfarligt halt att gå ute och jag blir helt rädd för att ramla så att mitt knä går åt skogen igen.

Motivation för att gå till soprummet ligger också på rätt mycket minus så jag ska även idag försöka undvika min hall så mycket det bara går!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När folk är kära tittar de väldigt mycket på varandra. Till och med när de leker."
Sara, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009