Måndag

Jag glömde ju lite om lördagen. På morronen, ungefär vid 10-rycket, fick jag vara kontaktcentral mellan Sic och S-J. Båda skulle på hojmässan men fick inte tag i varandra. Filuran rycker in och fixar!

Senare på kvällen, när Sic sitter på bussen hem, så frågar han om systersonen spelade med en kille till på mässan. Ja, det gjorde han ju. Men liksom, Sic och systersonen har träffats förut, varför inte gå fram och fråga där och då istället för att ringa mig en massa timmar senare?

Hur som helst, systersonen och Oggy var precis de två han hade sett sitta och plinka där!

Igår kände jag mig nästan som en amerikansk hemmafru. Jag sminkade mig inför tvätten. Eller egentligen, jag var så himlans nyfiken på leopardmascaran att jag var tvungen att prova den, tvätten liksom bara var där ändå.

Repriser på veckans TopModel var det igår också. Jag tänkte i flera timmar att jag ska faan inte glömma att påminna Lund om det, hon missade ett avsnitt som var nu i veckan. Men gissa om jag kom ihåg det då, självklart inte! På söndagar är det dubbelavsnitt och i pausen mellan avsnitten så ringde Lund, då kom jag på att jag missat att påminna henne.

För övrigt så ramlade söndagen på ganska lugners! Tur det! Min kropp är helslut och vill nog mest vila!

Jag fick dock skratta en hel del! Tack snälla GB, C och T-dottern!

Jag och C mot världen!!!

Till sist en riktigt dålig en:
Det har brunnit i Vita Huset.
???
Ja, det är en svart barack där nu.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan inte bli ihop med någon förrän man har bil. För annars går det inte att hitta henne."
Alex, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009