Fredag

En sån bra avslutning på veckan det blev trots allt!!!

Skrivare hämtad! - Check!
Skrivare installerad! - Check!
Deklarationspapper utskrivna! - Check!

Dagen började med att jag vaknade klockan åtta av att det borrades här i huset! Inte en susning om vad som är på gång nu. D-mannen undrade om det var samma killar som skulle varit klara i september-oktober, jag undrar det samma.

Jag hade ju tänkt att åka både till laga-dator-stället och till D-mannen idag. Efter dagens uppvaknande så tvivlade jag på att jag över huvud taget skulle göra nånting. Till slut så kom jag i allafall iväg till laga-dator-stället och kunde hämta min skrivare, tyvärr var då klockan helt fel i tid för att åka till D-mannen, nämligen mitt i rusningstrafiken.

Istället så åkte jag hem till Mamma med deklarationspapprena, som jag varit extremt förberedd och tagit med på min utflykt. Hos Mamma fick jag smaka rostbiff, något hon tydligen aldrig gjort förut. Kanongott!!!

Jag passade på att visa Mamma min nya leksak. Julklappspengarna räckte inte bara till skrivare utan även till leksak och det som sen blev kvar kommer jag lägga på en tur till Ikea. Kolla leksaken, visst är den söööt!!!! Ser ni att den är rååååsa??? Lypsylen står där för att ni ska förstå storleken.

Himla tur att jag hade med mig leksaken för Mamma undrade hur hon låg till hos fortum. Vips kunde vi gå in och kolla hennes konto där!

Hon såg även min investering till Wilbur, den ni såg på bild igår, cigguttaget. Och så den enorma kartongen som innehöll skrivaren.

När jag skulle gå ut till bilen för att åka hem så står det dubbla hundar och en matte utanför grinden. Å, Märta!!! En gul labbe. Hennes matte säger att enda gången hon inte kan hålla hunden är när hunden ser mig. Idag hade hon alltså två hundar, Märta och en till. Den extra hunden var en grannes och sååå söt och mjuk. Nu har jag glömt vad rasen heter men det är en nakenhund med päls, powder-nånting, och den var extremt mjuk. Mamma sprang in och hämtade "nåt-att-bjuda-hundarna-på", det var digestivekex. Plus att hon hade gjort middagspaket till Märta. Jajamen, idag får Märta rostbiff till middag!

Sen lämnade jag stället, jag var ju sååå nyfiken på att få igång skrivaren.

Alltså, kartongen var enorm!!! Jag menar verkligen enormt stor! Det var knappt den gick in i hissen. Jag vred kartongen och baxade in den i hissen och sen ut ur densamma och in i lägenheten. Ingen kommer in här nu, min hall är om möjligt ännu mer proppfull än innan.

Packade upp och insåg att det var skitlätt att få allt på plats!!! Tyvärr så såg jag att det var en liten sladdjävel som fattades.

Förberedd som jag är så hade jag en sån sladd hemma. Jag röck ur sladden till scannern för den var lika som den som fattades, scannern var ju ändå inget kul idag, den vet jag ju att den funkar.

Så imorron blir det en ny utflykt, denna gången till Classe för att inhandla den saknade sladden. Jag känner liksom att jag är lite trött på laga-dator-stället nu.

Till slut så har jag nu ett mycket välutrustat datorskrivbord, titta bara här va:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär kan man gå fram och fråga lugnt och stilla och försöka låta bli att tänka på det."
Ane, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009