Torsdag

Min dator var klar!!!

Som tur var så var jag och fikade med Mic när jag fick meddelandet. Som av en händelse behövde han också åka till laga-dator-stället, han behövde en kontroll till sin PS2a. Mic får heta just Mic för att han bara spelar Singstar!!!

Det här med fikandet och sånt kom till mest bara för att jag inte hade vatten hemma. Jag har ju aldrig trott att jag är något hygienfreak men jag tvättar händerna betydligt oftare än jag trodde. Många gånger drog jag tag i kranen och kom på att vattnet var avstängt. Tur man har sprit hemma så man kan sprita tassarna, ja, handsprit alltså.

När jag kom till Mic tvättade jag händerna!!! Fatta hur skönt det var efter 48 spritningar!!!!

Vår utflykt till Sundbyberg gick utan problem både dit och hem, vi fick ombestämma vårt vägval på grund av mycket trafik lite på hemvägen bara. När jag lämnat av Mic så åkte jag till Kjelle och inhandlade lite roliga saker. Bland annat denna som delar cigguttaget i fyra:

Jag har insett att systemet med Y-sladdar som delning av cigguttagen mest blir trassligt. När man ska till landet så är det fartkameravarnare, tre kylväskor, telefonladdare av olika modeller som ska ha el. Nu känner jag att jag nog borde köpt minst två såna där, jaja, Kjelle ligger ju kvar och det är inte så himla långt dit heller.

När jag tittade i telefonen efter bilden så hittade jag lite andra bilder också, som vanligt. Bland annat en bild där Izas matte visar upp sina knän:

Och en bild på Iza. Hon blev inte bra i mörker trots att hon är en vit schäfer.

När jag kom hem så kollade jag mailen. Men tror ni inte att jag fått mail från laga-dator-stället om att de fått in min skrivare!!! Det är ju så att man blir gaaalen!!! Kunde dom inte sagt det när jag var där då, nää, då sa dom att den inte kommit hem ännu.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man vill bli ihop med någon plockar man bara fram två biljetter till Tivoli."
Ditte, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009