Torsdag

Det är jätteskönt med rättvända linser!

För första gången nånsin så har det här med att ha ont i axeln varit bra. Bara för den så tömde jag ju inte hallen och det var en himlans tur eftersom bredbandsinstallatörerna inte dök upp! Men det är ju för jäkligt va?

Tänk om jag tömt hallen, fatta hur upprörd jag skulle vara just nu!

I och för sig så blev det inget av vad jag tänkt idag. Jag hade tänkt gå ner till hämta-paket-stället för att hämta mina linser som jag beställt. Antingen när bredbandsinstallatörerna hade lunch eller så när de var klara, jag har ju liksom ingen aning om hur lång tid det tar för såna där att fixa hål i väggen. Istället så blev hela dagen en enda lång väntan, jag ville inte riskera att vara ute om de skulle ringa på dörren, jag vill ju verkligen ha det här snabbare och billigare bredbandet.

Inget meddelande om att de inte skulle komma och heller inget meddelande om när de kommer istället så nu vet jag inte alls när jag får bredare band.

Istället har jag planerat inför morrondagen. Handla i mataffär, köpa frimärke, hämta linser är det som står på schemat. Det där med handlandet, jag behöver seriöst handla cola men om axeln är lika dum imorron så hoppar jag över det. Smörgåsgurka, silvertejp, ketchup och nötter blir betydligt lättare att få hem än en ölkärra med cola känns det som.

Jag är helt trött av att ha tillbringat en hel dag med att vänta.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Jag vet två stycken som blev ihop för att mannen tappade ett tuggummi i kvinnans hår."
Laura, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009