Onsdag

Idag var det dags för att gå på samtalsgrupp.

Den informationen jag fått om det var att jag skulle vara där på eftermiddagen idag. Som tur var så frågade jag om det var bara idag eller om vi skulle dit flera gånger. Det visade sig att vi ska gå 8-10 gånger.

Oavsett information eller inte om hur det ska gå till så var det skitläskigt att gå dit idag. Det tyckte nog övriga i gruppen också för det var rätt tyst. Däremot, det lilla som sas, kändes bra för vi pratade om problem med öppenpsyk och f-kassan. Kändes bra, men egentligen dåligt, att inte vara själv om att ha massa problem med såna praktiska saker, förutom allt annat dårå.

Sen så måste jag ju ännu en gång säga att jag har ju världens bästaste kompisar!!!

Idag kom JPH förbi mig och hjälpte mig ner till soprummet med min isärskruvade garderob. Jag bor i Filuran City och han bor på helt andra sidan stan, det är typ 3,5 mil eller nåt, och han liksom kommer hit och hjälper mig!!! Söt!!!!

Anledningen var att imorron kommer det folk hit som ska installera bredband. Egentligen ska hela hallen vara tom men det har jag faktiskt inte klarat av på grund av att jag haft så himla ont i axeln och tassarna. JPH erbjöd sig att flytta sakerna i hallen, men egentligen, de som kommer hit måste ju faktiskt ha nån plan för hur de ska göra när hyresgästerna blivit sjuka. Sen så ville jag inte hindra JPH från att åka hem heller, han hade trots allt redan blivit en dryg timme försenad på hemvägen bara för min skull. Jaja, vi får se hur det går imorron.

När JPH var tackkramad och på gång hem så åkte jag till Mamma. Där skulle jag lämna tågbiljett och kvitto till deklarationen. Vi passade också på att besöka fortum.se. Mamma har sån konstig el med olika pris på dag och natt och hon har benkoll på hur det där med elräkningen funkar, själv så begriper jag knappt hälften av vad som står på räkningen. Snabbt såg hon att siffrorna inte alls stämde, hon kollar sin elmätare och skriver upp mätarställningen varje dag.

Jag fick lite bråttom hem för att kolla upp min egen mätarställning. Det visade sig att enligt fortum.se och min mätare så har jag gjort av med 400 kwh på tre dagar, det känns lite väl mycket eftersom min årsförbrukning tydligen är 2200. Äh, jag betalar och ser glad ut för jag känner att jag inte har kraft till att ta tag i det just nu.

Till råga på allt så hade jag lyckats stoppa i den ena linsen bakåfram. Ni som har linser förstår ju direkt att det känns lite osäkert och skaver, till er andra kan jag säga att det känns typ som att linsen ska hoppa ur ögat varje gång man blinkar och så känns den, i vanliga fall känns det inte att linsen är i ögat. Jag var för stressad för att märka det på en gång utan jag kom ända till Shell-macken innan jag började tycka att jag såg lite dåligt och att det kändes lite fel. Japps, resten av dagen gick jag med ett något tårfyllt vänsteröga. Mamma undrade om jag såg henne.

Nu ska jag förbereda mig med tröja och byxor i sovrummet så jag bara kan dra på mig och gå upp imorron när bredbandsinstallatörerna plingar på dörren.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Om man råkar ta samma pommes frites kan det hända att man blir ihop."
Katja, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2009