Tisdag

Nu är jag väldigt trött på att vara sjuk.

Igår så vaknade jag och det susade i öron och nästan i hela huvudet. När jag gick upp höll jag på att ramla, trodde det berodde på att jag reste mig för fort. Kom till sovrumsdörren och höll på att ramla igen. Men varför???

När jag fick igång tvn så märkte jag att jag hörde lite illa så jag tittade bara på program med text igår. Jag tror att det var susandet som störde tv-ljudet.

Försökte mig på att ställa mig i duschen men det visade sig vara livsfarligt, då snurrade allt! Jag satte mig i duschen och höll duschen som en telefon för att skölja ur öronen, det var massa gult guck i öronen.

Gucket i öronen fanns där redan i söndags men då körde jag tops flera gånger och tyckte att det kändes bättre. Kan jag ha fått en vaxpropp tro?

I allafall så har det ju gått hur bra som helst att låta bli datorn. När hela skärmen liksom svävar runt och huvudet susar så känns det faktiskt inte kul att sitta vid datorn ens. Så det där med att minska datortiden går fortfarande finfint!

Idag känns det lite lättare, jag har till och med stått upp i duschen idag. Det känns fortfarande susigt och lite dovt i öron och huvud och jag funderar på att prova med Revaxör eller vad det heter, finns på apoteket och är bra mot vaxproppar.

Tur att jag inte varit tvungen att gå ut och att jag inte behövt åka nånstans i bilen, jag hade helt säkert passat i i Sveriges Värsta Bilförare.

Idag är det inte vilken tisdag som helst utan Fettisdagen! Då är det fika med hembakade semlor hemma hos Mamma. Guuud så mycket godare det är med hembakad semla än med köpesemlor! Syrran, hon var mellan två nätter och hade kommit lite konstigt i tid med maten, hon tog två semlor till förrätt och så fick hon med sig en pannbiff hem så att hon kan äta en parisare innan hon ska iväg och jobba ikväll. Tänk vilken bästaste Mamma vi har va!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Om man inte är säker på att man är kär går man ut och går med henne några gånger och kollar så att hon inte frågar några dumma frågor."
Patrick, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009