Lördag

Två i-lands-problem.

 • Klistret på toarullarna, varför måste man på vissa rullar smula sönder femton meter innan den fungerar när andra funkar direkt från första rutan?
 • Tvättmaskiner, varför kan man inte lämna dom obevakade? En tvättmaskin kan hoppa längre än väntat i obevakade ögonblick.
 • Jag har klarat av det där med Ikea!! Woohoo!! Jag blev riktigt imponerad över hur det funkar där, jag får en lådsida hemskickad i brevlådan. Tjejen jag fick prata med frågade om lite uppgifter från kvittot så att hon kunde se kvittot och så tog hon då adressen eftersom det ska skickas hit. Precis hur smidigt som helst!

  Nåt som inte är så smidigt är att Cammsans äldsta son Ed är sjuker. Eftersom jag är som en svamp när det gäller basilusker så har vi skjutit upp vår mellodejt.

  Krya på dig Ed!!!

  D-mannen och jag har nu börjat vår kamp mot beroendet. Datorberoendet. D-mannen var lite besviken på sig själv över att han gått mellan köket och datorn när han lagade mat när han faktiskt kunde varit i köket hela tiden. Själv så har jag börjat min avvänjning med att bara kolla mailen en gång om dan och bara på vardagar. Det känns väldigt konstigt.

  I kampen mot beroendet så är det ganska skönt att jag nu har mitt sovrumsprojekt. Tankarna på annat liksom. Tyvärr fick ju inte tassarna vila idag då men det blir fint i sovrummet! Och även matrummet får sig lite omstrukturering i och med denna sovrumsmöbelmontering.

  Precis när jag står och ska få ihop själva ramen till byrån så ringer Mamma. Telefonen låg självklart liiite för långt bort så att det blev värsta akrobatiken för att kunna svara. Mamma hade problem med tvn, den blinkade konstigt och det gick inte att byta kanal på lådan. Eftersom jag stod lite illa till i möbelskruvningen så frågade jag Mamma om hon provat att byta batterier i fjärren till lådan, det hade hon inte men hon skulle göra det och så skulle vi höras sen.

  När vi lagt på och jag fått ihop byrån så att den gick att släppa utan att den rasade isär så började jag tänka på det där blinkandet Mamma pratat om och kände att jag nog måste åka dit och kontrollera det hela. Syrran var på apoteket här i filuran city så vi gjorde sällis hem till Mamma.

  Det är massor med skidor på tv och så är det ju mellon. Mammas favoriter BWO måste hon ju få titta på. Just det, förra veckan hette Mammas favoriter H.E.A.T. Japps, min Mamma!

  Idag så kände ju bara Mamma till BWO, men sen så kände hon faktiskt till Micke Rickfors också. Japps, Mamma är indoktrinerad sen vi var små, mest rock!!!

  Mycket riktigt, det var batteritorsk i fjärren men det fanns en gammal videofjärr där som jag tog batterierna ur och så funkade det. Det blinkande röda på tvn gick också att ordna till, jag tror bara att Mamma råkat trycka på nån knapp.

  Efter denna utryckning så hade jag ju tappat allt intresse för att skruva möbler så jag började med paus.

  Sen kom jag igång som fasen med möbelskruvandet! Jag möblerade om och allt så att man ser hur det blir och det kommer bli så himlans bra!!!

  Mina axlar och tassar är inte lika imponerade som jag över detta möbelmonterande och ommöblerande, men va faan, lite får dom ju tåla!!!

  Mellon då? Jorå, Velvet, helt åkej. EMD var bra, Rickfors var betydligt bättre än väntat. Nu är det jag som tycker dårå. Maja hade en rätt cool låt men inte fasen var det nån låt som passar i mellon. BWO var en besvikelse, härreguuud, dom har sååå många bra låtar åsså ställer dom upp med den dom gjorde.

  Åsså var det då dessa dueller och internationella juryn som jag inte riktigt förstått hur det går till. EMD gick allafall vidare och det kändes inte helt fel. Typ allt annat kändes fel.

  Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken  citat från "barns tankar om kärlek":

  "Jag är inte ihop med någon. För min pappa och mamma är ju inte döda än och då får jag inte bestämma själv."
  Ahmed, 7 år

  föregående dag
  nästa dag


  © filuran 2009