Fredag

Det är så underbart att vakna halv fyra på morronen och inte kunna somna om!!!!! Woohoo!!!

Idag har jag varit ute och shoppat i Filuran city. Inget vidare värst spännande utan bara en mascara, LorealBeautyTubes. Lite tur hade jag för denna veckan var det kampanjpris på den och jag sparde in säkert 30 kronor eller nåt. Och, jag stod emot att köpa lipgloss, jag bara tittade och kände lite men jag köpte inget. *duktig*

Även denna dag har tillbringats med att försöka att få tiden att gå fort, vattnet avstängt till 16:00. Tiden gick ganska fort fram till ungefär tvåtiden, då drabbades jag av akut trötthet. Jag tror det kan ha att göra med vilken tid jag vaknade imorse.

Jag hade ju faktiskt tänkt att skura mitt köksgolv idag, nåt jag inte gjort sen stambytet. Som ni vet får jag lite ont i tassarna ibland, nu var golvet så himla skitigt att jag valde att ha på köksspray, det är inte bra att hålla på att pumpspraya ett helt köksgolv, även om det är litet, när man har sånt. Fy faan va ont jag fick! Det slutade med att jag låg på soffan med tassarna insmorda i tigerbalsam och inlindade i vetevärmepåse. När jag kunde röra tassarna hyfsat igen så hade sprayen på köksgolvet torkat in sig ordentligt och det var bara att börja om från början.

Vis av erfarenhet så skippade jag nu pumpspray och tog ajax i hink istället. Och mopp. Hur som helst så är det ju en väldig tur att jag har snygga städhandskar!!!

Inatt ska jag försöka mig på det där med Revaxör i öronen, jäklar om jag inte har nåt vatten imorron när jag ska upp och skölja ur skiten!!! Det känns väääldigt sexigt det här med att sova med guck och fetvadd i öronen.

Med Revaxör och fetvadd i öronen så hör man typ inte ett dugg. Jag försökte titta på en film framemot kvällningen när jag hällt guck i öronen, det gick sådär får man väl säga.

Hoppas det blir lika fint väder imorron som det var idag! Tror att själva osexigheten blir lättare att komma över då! Idag var det nästan sånt där väder som när man första gången på våren fick ta på gymnastikskor när man var liten.

För säkerhets skull så hann jag bli galen på svt.se också. En halvtimme efter programslut så borde väl programmet finnas på nätet? Det gjorde det inte alls. Istället fick jag vänta med både Revaxör och sömn till långt efter tolv, japps, klart jag skulle se SåSkaDetLåta innan jag gick till sängs.

För att ställa till det hela så tappade jag bort min zippo-tändare. Det är nåt som aldrig händer. Jag har haft den i snart 20 år och att tappa bort den finns inte på kartan. Som tur var så hittade jag tändaren, den hade ramlat ner på en stolsits, apselut det första stället man letar på.

Håll tummarna för att morrondagen blir bättre än denna dag!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Om jag frågar chans på någon och han säger "nej", då vill jag helst vara ifred en stund och fundera hur jag ska göra nästa gång jag träffar någon."
Julie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009