Lördag

Okej att jag hängt med MrT i alldeles för många år. Han är hörselskadad så jag har ju lite koll på hur det är att höra dåligt. Revaxör och fetvadd gör att man blir nästan döv. Peta på mig och jag kanske reagerar. Det är helt sjukt. Före det här med Revaxör så suspep det i öronen, med revaxör och fetvadd så susade det mer! Plus då att jag inte hörde nåt! Jag tror mina grannar var precis lagom imponerade att jag såg på film på ungefär högsta volym.

Nu är ju frågan, känns det bra eller dåligt? Med fetvadd i öronen så vet jag ju faktiskt inte vad som egentligen låter. Det känns som att mina grannar kan uttala sig om volymen på film och musik bättre än vad jag kan, jag hör ju ingenting.

Inte vet jag om det blivit nåt bättre heller.

Ikväll kör jag på med mer revaxör och fetvadd och kommer känna mig sådär grymt sexig igen!

Jag tror jag ser sämre när jag inte hör, jag drämde in stortån i ett skåp igår. Det blödde mycket. Stortån är blå idag. Och öm.

GB har hittat ett test, intelligenstest på ett roligt sätt! Här har ni testet! Öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Idag så säger min almanacka att det väder som följer lördag efter onsdagsny blir det i tre månader. Det var alltså nymåne i onsdags och idag är det ju lördag. Åsså är det först sol och sen halvgrått och så snö på det, jag vill inte ha halvgrått väder och snö ända till i maj.

Idag har jag äntligen löst mysteriet med den internationella juryns val i mellon. Syrran och jag har funderat över det och inte begripit vart de låtarna tar vägen. Det är tydligen så att de fyra låtarna får tävla och bli ett elfte bidrag i globen. Då tycker ju jag att det är lite fusk att juryns val är samma som låtar som går till andra chansen, om de missar att gå till final via andra chansen så har de en tredje chans. Härreguuud alltså, det här med mello är helt förvirrat nu för tiden!!!

Dagens mat blev en mellopizza!!! Jag kände att det är lääänge sen jag åt pizza, typ ett halvår sen eller kanske mer till och med. Åååå, det var sååå gott!!!! Men jag blev sååå mätt att jag inte orkade nånting efter, knappt att jag orkade se på tv.

I mellon var Star Pilots och Malena bäst.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Man går fram till en och frågar chans. Då säger de antingen "ja" eller "nej"..."
Claus, 8 år
"...eller också svarar de ingenting alls."
Jimmi, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009