Onsdag

Samtalsgruppdags idag.

Idag var vi två patienter och en ledare, inte bara patienter blir sjuka. Vi upptäckte att vi två patienter bor ganska nära varandra. Den andra tjejen är från Filippinerna och vi pratade mat och sånt, när man bjuder in till fest där är mycket olika mot här. Det slutade med att ledaren frågade om vi kände varann sen innan. Så var det ju inte utan det jag visste har ju jag fått veta genom Edna.

När vi var på väg därifrån så funderade vi på om vi kanske kunde träna tillsammans. Men, ett stort men, gruppledarna har sagt att vi inte bör umgås utanför gruppen sålänge som vi går där. Jaja, vi kanske kan fråga det där om träningen nästa gång.

Självklart var jag efter detta helt enkelt tvungen att prata med Edna. Hon måste få alla chanser till ett skratt nu när hon kämpar så hårt med praktik och att öka sin tid på jobb. Plus då att f-kassan som vanligt är precis hur dumma som helst.

Tänk om man kunde vinna 25000 i månaden i 25 år, vad mycket lättare allt skulle bli. Inte behöva stångas mot f-kassan om ersättning och man kunde söka och prova vad för jobb som helst utan att känna press över att det måste fungera så att jag kan betala räkningarna.

Vad massa stress som skulle försvinna med räkningsbetalandet tryggat. Jag tycker att jag har alldeles för mycket stress som det är i mitt liv och ingen, ingen är mest f-kassan, verkar förstå att det jag vill är att klara av ett jobb och inte vara beroende av f-kassan.

När jag lugnat mig lite efter upprördheten över pengar så skulle jag köra min diskmaskin. Nähä, tro inte att det bara går problemfritt som vanligt. Den börjar krångla och går i två sekunder och står still i två. Men va faan!!!!

Som tur var så fungerade diskmaskinen som datorer, strömlös i några minuter och sen nollställa vredet så gick den igång. Jag tror även att faktumet att GB höll tummarna för diskmaskinen kan ha inverkat. Hur som helst så gick den igång och körde nästan hela programmet.

Och allt detta mitt i när jag höll på att koka köttfärssås! Det var ju bland annat därför som diskmaskinen blev full.

Dagens i-landsproblem, förutom diskmaskinen: Reklamen för Gillette Embrace. Där säger dom: Den tar bort i stort sett alla hårstrån. Nu är jag lite osäker på formuleringen men den går ut på att den bara tar bort nästan alla hårstrån. Va faan är det för reklam va???? Jag vill väl ha bort alla hårstråna när jag rakar benen och annat??? Dumma!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"För den som är kär bultar kroppen snabbare, och blodådrorna står ut när man ser flickan som man är kär i."
Nick, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2008