Tisdag

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren. Det var en bredbandskille. Jag öppnar och så säger han: Hej, vi ska dra fiber hos dig idag. Vi kommer om tio minuter. Vad???? De skulle ringa mig på telefonen och säga att de var på väg hit, det var nära att jag inte öppnade eftersom ingen ringt.

Efter en kvart kommer en liten kille och ringer på dörren. Han pratar inte svenska. Men alltså, vad är detta???

Sen så kunde dom inte dra sladden som det var tänkt, det var för mycket grejer här hemma. Istället så fick jag då ett uttag som sitter precis i min datahörna! Fy faan va bra det är att inte kunna flytta runt saker ibland!!!

Men det tog tid för killarna att bli klara. Lååång tid. Jag satt och väntade på att de skulle bli klara så att jag skulle kunna duscha. De ringde på dörren vid åtta och var inte klara förräns klockan var nästan fyra. En halvtimme gick åt för att killen skulle prata i telefon.

När det var lunchdags så kom killen som pratade svenska, det var tydligen bara en av dem som gjorde det, och sa att de skulle gå på lunch. Vi kommer tillbaka om ett par timmar eller så. Jaha, hur lång tid tar det när ni kommer tillbaka då? Vet inte, några timmar eller så.

Jag är sååå imponerade av fastighetsbolagets val av hantverkare. Både till detta och alla de som var här och arbetade med stambytet.

Å vet ni, mitt i allt det här så råkade jag hitta mitt limstift! Det låg där jag trodde men hade åkt in lite sådär halvbakom lådan. Självklart har jag redan kladdat till skivomslagen med RX, men i allafall!!!

C fick lära sig ett nytt ord idag. Djupvila. Det trodde jag alla kände till, det är när man ligger på soffan och lyssnar på tv.

I övrigt har jag faktiskt bara lodat omkring i sovtröja och joggingbyxor hela dan och väntat på att bredbandskillarna skulle bli klara. Det går inte att duscha med stängd badrumsdörr här för då kan man inte andas för det blir så varmt och fullt med ånga, det var duschningen jag väntade på sörrni. Ville ju inte lukta illa när vi skulle på middag hemma hos Mamma.

Hos Mamma fick vi spättafilérullader med champinjonkräm och potatismos till det. Jättegott! Mätta och belåtna drog vi oss hemåt, jag hade tänkt åka på affärn men jag var så mätt att jag inte orkade med det.

Nu blir det soffan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man älskar varandra bränns det inuti en."
Lasse, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009