Måndag

Idag fick jag svar från BBB om min uppsägning av internet och telefon. Inte förrän i slutet av juli blir jag av med dom, men då får jag snabbare bredband allafall. Helt plötsligt efter år av att ha betalat 349:- för internet och 49:- för telefon per månad så kan jag få betala 219:- i månaden för samma tjänster. Liiite för sent för det!

Ganska bra pris men så mycket strul som det är med deras ip-telefon hela tiden så tror jag inte att det kan bli sämre med annan leverantör. Dessutom så var ju faktiskt inte priset det viktiga utan att jag får fiber och snabbare. Det får jag fortfarande och till ungefär samma pris som BBB nu kunde erbjuda, jag får betala 229:- med den leverantören jag valt.

Det var dagens höjdpunkt det här med mailet.

I övrigt så känner jag att jag börjar ta slut, jag har inte sovit ordentligt sen i torsdags och från i lördags har jag sammanlags fått till två timmars sömn. Ikväll är det jag som tar sovisar i massor, nu ska här sovas!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man springer ihop på gatan och mannen säger "Ursäkta" och kvinnan säger: "Det gör ingenting." Då kan det hända att de flyttar ihop."
Anna, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009