Tisdag

Jag är så jädrans förvirrad!!!

Hela helgen så har maskindiskmedel varit det som är det mest nödvändiga att handla, ja, och så mjölk dårå. Idag åker jag på affärn och lyckas handla för 400:-. Kommer hem och packar upp och har glömt det jädrans maskindiskmedlet!!

Igår tog jag sovisar, det resulterade i nästan 6 timmars sömn i ett svep. Något baktrött idag, drämde till med en tjugominuters powernap på soffan på eftermiddagen.

Nu när det varit så dåligt med sömn så har jag sett en hel del filmer. Några bra, några hyfsade, några roliga. Men det som slår mig mest är hur mycket dålig film som görs. Det är helt sjuk hur många skitfilmer jag gett mig på. Och skräckfilmer, det finns en uppsjö, alla ungefär lika dåliga. Nu gillar ju inte jag skräckfilm men en film missade jag att det var en skräckis, kände att jag ville veta vem det var som skulle överleva och satt och genomled en och en halv timme totalt värdelös film.

Valkyria, filmen om hur det gick till i andra världskriget med Tom Cruise i huvudrollen, har jag hört en hel del gott om. Det var ljug, den var inte alls speciellt bra. En besvikelse helt klart.

Idag har jag tänkt mig en tvkväll. Jaha, för en gångs skull så finns det nåt att titta på, det är bara det att då bestämmer sig alla kanalerna för att sända något att se. The Mentalist, House och Desperate Housewives 21:00 på varierande kanaler.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag vet inte om jag har kvar Mette längre..."
Michael, 8 år
"...det har du. För det har hon sagt till mig."
Tina, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009