Onsdag

Jag tog helt slut efter scannerproblemen.

Igår var jag sååå trött och hade sååå ont i axlar och tassar, det var sååå synd om mig. Nä, men helt allvarligt, det gick inte att fylla kaffemuggen helt för då kunde jag inte lyfta den. Idag känns det lite bättre som tur är!

Tur att det inte var igår det var scannerproblem för då hade jag inte tagit mig iväg till samtalsgruppen. Eftersom den är så himla dum tid så fick jag handla innan jag åkte dit, den slutar typ halv fem och då vill inte jag gå på affärn. Innan jag åkte iväg så hade jag diskussion med C om mjölken skulle hålla sig i bilen en timme. Det har varit finväder här och jag blev lite halvorolig över att det kanske skulle bli för varmt för mjölken i bilen. C trodde absolut att den skulle klara sig, något som jag också blev övertygad om när jag kom ut, det var kallt!

På samtalsgruppen var vi idag tre stycken. Man kan nästan säga att vi tre startade gruppen av oss själva innan ledarna kom på plats. Vi satt och filosoferade om mediciner och deras biverkningar samt om Skärholmens centrum. Det är jättelänge sen jag var i Skärholmen och det mesta är tydligen runtflyttat där. Jag fick även känna mig lite gammal när jag frågade om mataffären i en av de andra tjejernas centrum, senast jag var där var när jag var ungefär 15. Härreguuud!!!! Det är 20 år sen!!!

Sedan anlände då ledarna för gruppen. Vi fortsatte prata. Det verkar som att en tjej i gruppen mår mycket bättre nu än när hon började i gruppen, jag blir så glad för hennes skull!

Samtalet gled över på shopping och lyx. Om hur man shoppar och varför och vad som känns lyxigt. En av tjejerna shoppar tydligen rätt mycket, kläder, skor och väskor. Det är väl egentligen ganska typiskt för tjejer, eller?

Lyxigt. Ta ett bad och smörja in sig med lyxig ansiktskräm efter tyckte en tjej. Och så jag då som tycker att det känns lyxigt att köpa Plackers till tänderna. Men det är ju rätt lyxigt att använda HRs leopardmascara också. Sen så blev det som det brukar bli när vi är där, helt plötsligt var tiden slut, och precis som vanligt mitt i en intressant diskussion.

På vägen hem så hämtade jag paket på posten. Mina hår och hudvårdsprodukter som jag beställde förra veckan. Japps, nu ska här lyxas!!! Det väntar dusch med hårtvätt och hårborttagning och efter det insmörjning av hud och inpackning av hår. Jag kommer bli sååå schnygg!!!

Egentligen så tror ju inte jag att jag kan få fint och blankt hår nånsin i hela mitt liv men håret kanske kan kännas lite bättre än vad det gör nu i allafall.

Idag damp det ner ett säkert vårtecken i brevlådan. Det är dags att besikta hojen! När jag skulle iväg till samtalsgruppen idag så hade jag faktiskt tankar på att ta den istället för bilen, men så kom jag på att batteriet nog inte är laddat. Jaja, i år så hoppas jag på att jag kan åka lite hoj till skillnad från förra året. Håll tummarna att kroppen håller för lite motorcykelrejs nu i sommar!!!!

Nu blir det badrummet!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är liten är man generad och har en kille. När man blir större är man inte generad, så då har man en man."
Maria, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009