Onsdag

Jag glömde Apoteket.

Dagens samtalsgrupp kom jag iväg till, en himla tur det! Där fick jag nämligen reda på att f-kassan inte meddelar sina beslut till de som är sjuka utan att man ska ringa själv. Jag fick reda på det av en ren slump, japps, det finns bra slumpar minsann! En av tjejerna i gruppen hade varit på möte med just f-kassan idag, hennes sjukbidrag går ut två månader efter mitt och hon har redan haft kontakt med dom. Härrejösses, vad kommer hända nu???

Det här är ju helt sjukt! Jag har gått och mått dåligt länge över att jag aldrig får nåt brev från f-kassan. Idag får jag reda på att man måste ringa dit för att det ska hända nåt med ens ärende. Hur svårt kan det vara för f-kassan att informera om en sån sak???

Den här insikten gjorde att jag bröt ihop där mitt i samtalsgruppen. Kändes ju himla bra. Det var två nya tjejer där idag, vad ska dom tro liksom?

För säkerhets skull så åkte jag hem till Mamma efteråt. Hann bli lite lätt orolig då hon inte öppnade dörren, inte svarade på hemtelefonen och så tröcks det upptaget på hennes mobil. Det hela visade sig bero på att lilla Mamma legat och tagit en tupplur. Piuh!

Hos Mamma fick jag te och semla!!! Precis lika smaskigt som vanligt!

Dessutom så har ju jag, som ni vet, världens bästaste Mamma. Jag fick byta bort en räkning på närmare 6000kr mot en på 6kr. Mammor!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag har bara en tjej, men jag försöker hitta fler."
Kristian, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009