Söndag, Påskdagen

Imorse så vaknade jag strax innan fem av att en humla tog fel på min kind och en blomma när den landade. Värsta chocken! Upp och tände taklampan, tänkte att då flyger den nog dit. Då ser jag att det är en enorm humla, tre centimeter lång och säkert fyra runt om. Japps, jag kan humlor, den flög till lampan! Upp och få tag på en tidning för att få ut den. Tyvärr slutade dramat med att humlan fick sätta livet till.

Slutsats av detta, jag sover mig inte genom vad som helst, men nästan.

Sen så började allsvenskan på riktigtriktigt idag! Hammarbys första hemmamatch för säsongen. Det är ju fint, marschen från söder till Söderstadion, alla lyckliga över att säsongen börjar. Det är så man får ståpäls när Just Idag Är Jag Stark drar igång och alla sjunger med! Dessutom så badar Stockholm i sol idag!

Matchen började med att Hammarby hade allt spel. Sen så gör Hasse Berggren mål för Gefle, typ Gefles första bollkontakt. Tänk va, jag kan ett namn i andra laget Men han är ju gammal hammarbyare så det beror nog på det.

I halvtid kom Sulan på besök och klacken blev som lite halvgalna. Sulan blev avtackad med blommor för alla sina säsonger i Bajen. Alla ramsor för Sulan, han gick fram till klacken såklart. Vi älskar Sulan Många säsonger har han gjort i Bajen men förra året i augusti var första gången han gjorde mål, Bajenshopen tröck upp tröjor, jag handlade. Även Petter Andersson blev hyllad i halvtid! Min Petter!

I övrigt så var det inte nån vidare bra match. Till råga på allt så vann Gefle. Om Bajen ska spela så här i fortsättningen så blir det ingen vidare kul säsong. Men, det är ju bara andra omgången så det blir nog bättre så småningom!

Sen hade jag tänkt att jag skulle pumpa däcken på cykeln. Det gick fasen inte alls. Jag fick ta fram min stora fotpump, då fick jag i luft. Packar ner pumpen och ska testa cykeln och luften verkar inte räcka till. Varför blir det alltid såhär över vintern? Inte hade jag några ventiler eller ventilgummi hemma heller. Jag gillar inte det här när man får lägga ner en massa energi och sen så visar det sig vara helt i onödan.

Meningen med att pumpa cykeln var att jag hade tänkt ta mig en tur hem till Mamma och återlämna lite kort som jag lånat. Istället fick jag ringa Mamma och berätta om cykelnederlaget.

Jag fick en seriestripp från D-mannen, jag svarade att jag gör så flera gånger om dan:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är inte bra att ha många tjejer. För då räcker det inte till alla."
Brian, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009