Lördag, Påskafton

I min bondepraktikaalmanacka så står det att om det är påskasommar så blir det pingstavinter och tvärtom. När är det pingst? Ska det bli kallt och drivis då? Nu är det superfint väder och riktigt varmt, i allafall i solen.

Det är så mycket sol att mitt sovrum blir jobbigt att vara i för att solen ligger på. Jag har redan startat takfläkten. Det blir varmt där på morronen för solen går upp och går runt sovrumshörnet. Trots det så sover jag som en störtad pelikan, tror det kan ha med att göra att lite av all stress och spänning över f-kassan har släppt. Jag vaknar inte av telefonen, jag vaknar inte av grannarna. Mina grannar ovanpå går som elefanter och det låter som att de möblerar om flera gånger per dygn, jag sover ändå jag.

Kroppen kanske behöver denna sömn efter att ha varit spänd och orolig sedan i januari när det här med f-kassan satte igång.

Idag så har jag fått en ny chock! Lina ska flytta till Turkiet! Men jag hoppas att hon kanske kan få lite lugn och ro där, det är så mycket runt henne hela tiden. Hennes man har två barn och den yngsta av dom strular ordentligt, rymmer hemifrån och massa sånt, sånt man vill göra eller gör när man är 15 år.

Jag fick ta nummerlapp för att åka ner och hälsa på henne. Men som mitt liv ser ut nu så kommer jag väl inte kunna åka dit förräns 2011 eller nåt och då skulle det hunnit bli min tur sa Lina

Vi pratade i allafall i telefon i flera timmar och fick oss en hel del skratt trots att vi faktiskt pratade om en hel del allvarligheter. Lina skulle komma hit i augusti i allafall och nu har jag ställt krav, hon måste faan höra av sig!!!! Minsann, Filuran är som Fantomen, hård mot de hårda!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man hade flera tjejer och skulle till stan med alliop skulle man bli hemskt full."
Rune, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009