Tisdag

Äntligen så är det vanlig vardag igen!!!

För att fira det så åkte jag till affären med min 400 meter långa handlingslista. 700 pengar kostade det och det var jättetungt att få hem. Väl hemma så skulle jag äta lite, hade bespetsat mig på havregrynsgröt, då märkte jag att jag glömt att köpa sylt. Men jag tycker det är rätt bra att bara glömma en sak på en sån lång lista.

Jag fick ändra från gröt till fil och müsli, jag vägrar äta gröt utan sylt eller nåt annat sött på. Filuran the sötjunkie!

Senare på dagen så drabbades jag av lite beslutsångest, vad ska man ha till middag nu när man plötsligt har så mycket att välja på?

Jag fick också reda på av min Mamma att jag inte är glömsk och förvirrad utan bara lider av ren och skär lathet. Grejen det gäller är att jag har sen i vintras haft en bunt tidningar i bilen för det blev så himla fuktigt i bilen, nu är det så skitsvårt att komma ihåg att ta med sig tidningarna till tidningsinsamlingen när jag kommer hem. Men det är inte glömska utan lathet.

När man får sånt i ansiktet så känns det väldigt inspirerande att tvätta och städa bilen, nåt som Mamma har bestämt att det måste göras innan torsdag. Jag har ju inte så mycket att säga till om i det fallet eftersom det är hennes bil jag far omkring i. Men jag vill inte alls nu.

Annars tycker jag faktiskt att det kan vara ganska trevligt att hålla på med bilen, ja, lite beroende på väder och vad som ska göras dårå. Men att tvätta den och så när det är bra väder har jag oftast inget emot.

Usch, jag blev på helt dåligt humör nu!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har två killar när man har gift sig lägger han som man just har gift sig med kanske märke till det."
Ann, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009