Onsdag

Japps, idag var det sandsopning hemma hos Mamma. Pööörfäkkt när man ska tvätta bilen.

Det blev så att sandsoparna var precis överallt så jag fick ställa bilen i garagenerfarten i väntan på att de skulle bli klara. Tur man har en liten Mamma som utan problem kommer in med sig själv och dammsugarslangen genom en halvstängd bildörr.

Under tiden så gick jag och påtade lite i trädgården, helt av fri vilja minsann! Mycket trevligare så än när det är under tvång.

Planen jag hade haft var att vi skulle tvätta bilen och sen så skulle jag ta hojen iväg till samtalsgruppen och så kunde Mamma dammsuga bilen under tiden jag var borta. Nu ändrade ju sandsoparna på den planen, men jag tycker fortfarande att jag faktiskt hade planerat riktigt bra för en gångs skull.

Medan vi väntade på soparna så fick jag veta att Mamma är trött på rabatter och bara vill ha gräs i hela trädgården. Det skulle hon hyra in en trädgårdsmästare för. Härreguuud, jag och syrran har velat ta bort rabatter och annat krafs lääänge! Så, årets trädgårdsprojekt blir att gräva bort rabatterna och hälla på jord och gräsfrön, känns rätt okej faktiskt.

Sen när äntligen sandsoparna var klara kunde jag köra upp bilen på gatan för att ta ut hojen. Enda kruxet var att då var klockan så mycket att jag var tvungen att åka iväg. Jaja, bilen blev ju ren och fin invärtes i allafall!

Samtalgruppen var rätt okej. Jag fick häva ur mig att jag är lite rädd nu när gruppen är slut och jag måste träffa min behandlingsansvarige. Jag är rent ut sagt skitskraj! Vi får se hur det går, jag ska försöka koppla bort tankarna på det så mycket som möjligt. Vi pratade om barn och om aborter också, en av tjejerna sa att i snitt så gör varje svensk tjej 2 aborter i sitt liv. Jösses, en trodde jag var normalt och det har de flesta jag känner gjort, fatta hur många som måste göra fler än två för att det snittet ska stämma.

Nu är det bara att duscha och göra sig klar för sängen, imorron ringer klockan riktigt tidigt. Inte är det för nåt kul ska ske på dagen heller utan vi ska iväg på begravning.

Och just det, jag ville ju ha gröt igår men hade glömt att köpa sylt. Jag fick gröt ändå jag, jag skulle plocka iordning alla mediciner och sånt och där bakom hittade jag ett paket mannagryn minsann. Det stod bäst före 2006 på paketet men det gick alldeles utmärkt att göra gröt!!! I min värld så går det inte att ha sylt på mannagröt utan på den ska det vara socker och kanel. Idag har jag köpt sylt så nu kan jag nog få äta havregrynsgröt inom snar framtid också!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det finns en sång om att general Napoleon var gift med 10000."
Marco, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009