Måndag

Gårdagen var inte min mest nyttiga dag. 8 rutor av en 200grams chokladkaka, 2 rostade mackor med leverpastej, 3 grillade korvar med bröd. Till det nästan en liter cola light. På kvällen var jag så mätt att jag inte orkade röra mig, jobbigt att gå från soffan till köket för att fylla på dricka.

Idag blev det lite bättre på alla håll och kanter. Först så fastnar jag i en bok, Svensk Maffia, handlar om just den svenska så kallade maffian, Hells Angels, Bandidos, Brödraskapet och jugoslaverna. Hur som helst så fångade den mig i många timmar, riktigt många timmar. Eftersom jag har lite problem med att koncentrera mig så måste jag emellanåt gå tillbaka för att jag helt plötsligt inte har en aning om vad det handlar om. Då tar det tid!

Jag försökte promenera och lyssna på bok men det gick inte alls. Kortprommis blev det och jag hade inte en aning om vad jag lyssnat på. Jag blir galen!

Det var rätt bra att det tog så lång tid för väntan på fotbollen blev kortare. Dagens match var veckans match och börjar då inte förrän åtta. Derby på Råsunda mot Jyrgårn. Spelet såg lite bättre ut men inte bra, tycker jag alltså. Trots allt så gick Hammarby från fiendeland med tre poäng, vann matchen med 3-1.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har för många tjejer får man för många barn och då blir det ingen lugn och ro."
Anders, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009