Tisdag

Posten har kommit! Tyvärr inte telefonen men väl intädesbiljett till årsstämma och beslut om att jag inte behöver betala a-kassa längre.

Det där med a-kassan. Det är så att om man inte jobbat på 5 år så får man ingen a-kassa oavsett hur mycket man betalar in. Känns väl sådär att jag har fått veta det nu när jag varit sjuk i snart åtta år och alltså betalat in 287 spänn i månaden, helt i onödan, i tre år.

F-kassahandläggaren har ringt idag också. Hon hade tappat bort lappen hon skrivit upp om vem min BA är. Tänk va, hon bara ringde och frågade. Jag är helt chockad! F-kassan har liksom inte varken brytt sig eller haft tid med mig de senaste åren.

Jag har ju senaste tiden varit så lycklig över att min mage fungerar bättre och att jag kan äta paprika. Alltså, igår så köpte jag en röd och en gul paprika och så wokade jag. Igår fick jag väldigt ont i magen och fick sitta länge på toa. Idag så trodde jag att det gått över för det kändes bra. Kändes bra ända tills jag åt. Det kanske inte är så bra att rivstarta med nåt man inte kunnat äta på flera år, men det var ju så himla gott!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är kär i flera samtidigt börjar de gräla om vem som ska ta hand om barnen."
Jonas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009