Onsdag

Igår så fick jag faktiskt tag på Telias kundservice utan att behöva stå i telefonkö i en halvtimme. Jag berättade att jag faktiskt var lite arg och så berättade jag vad som hänt och hur det gått de tidigare gångerna jag ringt. Den tjejen jag fick prata med förstod min ilska och kunde också förklara hur man blev av med det. Man skulle inte alls ringa nånstans utan man skulle surfporta till sina egna sidor. Jaja, nu är det borta!

Efter samtalet med Telia så åkte jag hem till Mamma. Hon surfade in på skatteverket och hittade kartan om vars det ligger. Hon gick även in på fortum och tittade själv. Tror Mamma kan lära sig det där nästan.

Förutom att surfa på nätet så trädgårdsarbetade vi med att ta bort maskrosor. Och så fick jag mat. Omelett med gul och röd lök, och lite tomater. Mumsigt!

När jag skulle hem så fick jag med mig ett väldigt dåligt kvitto. Mamma hade laddat upp med frimärken och såna kvitton ska man ju spara till deklarationen, men kvittot var typ oläsligt. Jag sa att jag kan ju försöka få till det bättre genom att scanna in det i datorn och skriva ut. Så mycket bättre vet jag inte om det blev men det blev åtminstone läsligt.

Idag har jag varit och lämnat våra deklarationer, nu när vi äntligen hittat vart de ska lämnas in. Jag tog hojen, både för att slippa betala tull och för att kunna parkera.

Idag blir det gratinerad falukorv och makaroner till middag!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har flera tjejer får man akta sig så att den ena inte dyker upp när den andra hälsar på."
Daniel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009