Tisdag

Igår var det fotboll. Matchen börjar och jag får en jäkla massa sms, nån jävel har beställt fotboll i mobilen till min telefon. Jag går in på Telias sida för att titta hur man tar bort skiten, hittar inte det så jag ringer deras kundtjänst. Får veta att jag ska ringa 454 och knappa bort tjänsten, en tjänsten säger att mitt nummer är ogiltigt.

Ringer upp kundtjänsten igen och är lite lätt irriterad. Får veta att det är 455 jag ska ringa för att knappa bort tjänsten. Där har jag giltigt nummer men jag har tydligen inte fotboll i mobilen där för den tjänsten finns inte i listan över mina tjänster. Då höll jag på att gå upp i atomer!!!

Beslutade mig för att se klart första halvlek för annars hade jag förmodligen skrikit rakt ut till den stackare på kundtjänst som fått mig i örat.

När jag lugnat mig och skulle ringa så hade kundtjänst stängt!!! Det blev mål i matchen och då kom det direkt ett sms. Det är ju jävligt skumt att jag får det när den automatiska kundtjänsten säger att jag inte har tjänsten ens. Går in på deras hemsida för att skicka iväg ett mail till deras kundtjänst, hittar fasen inte nån endaste mailadress dit!

Får ett mindre bryt och frågar GB om hjälp med mailadress till Telia. Det visar sig att det inte går att maila dit angående mobilfrågor. Jag började gråta.

Om det fanns flera operatörer som har täckning på landet så skulle jag byta direkt! Jävla monopolbolag med apsugig och helt okunnig kundservicepersonal! Om än att de kan vara trevliga, men det spelar ju inte en endaste roll när de inte kan hjälpa en.

Fotbollen gick åt fanders också också! Bajen torskade mot Örebro.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan inte gifta sig med flera stycken samtidigt. För man har en ring på ringfingret och där står det vem man är gift med."
Signe, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009