Fredag

Idag var det RixFM-festival i Kungsan. Singstar-Mic har kommit på att det är en tradition att gå dit så vi var där. Tyvärr så var det väldigt segt och inte alls så bra som det brukar vara. "Förbandet" höll på alldeles för länge med att, som dom sa, värma upp publiken. Sen så var det två dåliga "artister" från made in sweden, ett tvprogram jag aldrig sett och insåg att jag heller aldrig kommer att titta på. En massa mellanspel av nån typ dansgrupp hade de också klämt in.

Vi gick därifrån innan det var slut och vi stod inte upp och dansade en endaste gång, det säger väl allt, vi som brukar dansa på borden där.

I år så var jag i allafall lite förberedd på kylan som brukar smyga sig på framåt kvällningen. Jag tog hojen dit och hade på mig bara fodrad goretex! Varmt och gott! Några voffsingar var också glada för att jag hade mina tjocka byxor på mig, i fickorna där gömde sig några Frolicar som blev mycket uppskattade.

Jag kan säga att det bästa med det här evenemanget i år var att få träffa vänner som jag inte lyckas träffa så ofta! Tror sällskapet bidrog lite till den varma känslan också faktiskt! Kram på er som var med idag!

Innan jag åkte in till stan så trädgårdsarbetade jag och Mamma lite med att samla ihop ris och åka till sopen. Första vändan gick bra, jaa, det gjorde andra vändan också egentligen. Men, när vi kom till sopen gång två så är klockan två minuter över fyra och på fredagar stängs det fyra. Sopen brukar alltid vara öppen till åtta på kvällen.

Just nu ser det ut såhär i bilen, orka lasta ur bara för att lasta i imorron liksom:

Det luktar i bilen, som när man varit ute och klättrat i träd när man var liten.

Nu har jag ont i tassarna efter trädgårdsarbete och motorcykelåkande, sängen känns lockande. Extra lockande för att jag har en så himla bra bok på gång, Infiltratören är på gång nu!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag har inte gjort någon hemlighet av att jag är kär i flera. Jag har bara inte talat om det för någon."
Michael, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009