Lördag

Folk gör tamejfaan inte nåt annat än att åka till sopen på lördagar tror jag! Jag åkte iväg sådär mitt på dan och det var smockfullt med folk där, kö in ända från grinden liksom. Själv så stannade jag bilen lite strategiskt och gick med mina tunnor med ris och tömde dom, sen vände jag bilen och åkte ut på infarten. Det gick hur bra som helst!

Efter sopen så åkte jag hem till Mamma för att lämna tunnorna. Mamma hade dragit ihop lite som skulle till sopen men jag sa ifrån, alldeles för mycket folk för att orka åka dit en gång till. Då fick jag fika och så kände jag att jag var tvungen att kolla om gräsklipparen gick. Gräsklipparen gick igång på typ tredje rycket!!

Det slutade med att jag klippte nästan hela gräsmattan, sista biten fick syrran ta. Bra med systrar!

När klockan blev lite närmare stängningsdags på sopstationen så kom vi på att då är det nog inte så mycket folk där längre så vi tog det där som Mamma samlat ihop och åkte dit. Jamen va faan, det var fortfarande massor med folk där, dock inte så mycket så att det var kö för att komma in där.

På kvällen så var det Eurovision Song Contest på tv. Jag köpte mig en påse chips för att tröstäta till eländet och så blev jag inte ett dugg sugen på chips. Här är chipsskålen i slutet av kvällen:

Vårt svenska hopp i Eurovision var ju Malena. Singstar-Mic, trodde att min favorit, förutom Malena, skulle vara Inga & Anush. Han hade nog inte helt fel ändå. Och så säger jag väl att Turkiet var liiite bra då, mest för att Lina flyttat dit och bara hade hört den låten innan. Tyskland får man väl säga har varit bra då det faktiskt var de bakom U96 som låg bakom deras låt, Das Boot var en höjdare!

Hur gick det nu då?

Det gick dåligt för Malena trots att hon var så bra. Norge etta, Island tvåa och Turkiet trea. Så såg det ut nästan hela röstningen. Till slut så vann Norge! Fatta vilken nationaldag det blir i Norge!!

Och just det, jag glömde ju en sak om RixFM-festivalen. Vi såg Sarah Fine Diner och hon sjöng sin låt från mellon, Moving On. Jag gillade den inte nåt värst i mellon men igår var den riktigt bra! Live och med en Sarah som inte såg ut som 45 får den av fem möjliga!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har flera tjejer får man inte glömma att tala om för dem att de måste ringa innan de kommer."
Lars, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009