Måndag

Idag har jag besökt Liljeholmen igen!

Jag var lite nervös inför det så jag lyckades inte somna förrän strax efter fyra, bara för att vakna av att det bilades i huset halv åtta. Jag tror aldrig det kommer bli klart med reparationer här nu, innan stambytet så hade jag ju en tanke om att det skulle bli lite mindre vattenavstängningar och bilande här i huset, men den tanken har gått över för länge sen.

Jag var ute i god tid när jag skulle iväg men blev lite sen ändå för jag skulle dra lite slangar i trädgården så jag kom fram och var precis hur stressad som helst. Svetten rann!

Som tur var så var hon jag fick prata med där väldigt förstående och hon sa också att det inte gör nåt om man kommer lite sent, bättre det än att inte komma dit alls. Idag skulle vi göra schema för mig, det gick ju sådär. Stresshantering, den kursen hade redan börjat så den får jag gå på i höst. Sen så vill jag gå och lära mig att göra hemsida, det är imorron så det kunde jag inte gå på för imorron ska jag till läkaren.

Men på onsdag, då ska jag dit igen. Då ska det fotas och photoshoppas minsann! Kan nog bli riktigt kul, photoshop är ju ett enda stort mysterium som nu kanske kommer få sin lösning. Kanske inte hela lösningen men jag hoppas att jag får lära mig sånt som jag nu kan sitta och bli galen över.

När schemat var genomgått så begav jag mig hem till Mamma. Vi fikade lite och precis då så ringer min sjukgymnast. Jag fick så ont i knät efter rullskridskofärden och jag ville ha lite råd av henne, det fick jag och det slutade med att vi åkte iväg på en shoppingtur.

Knäskydd inhandlades på Stadium, det var den lätta biten. Sen skulle Mamma ha en ny baddräkt, en sån för simning i klorvatten, på badhus alltså. Det visade sig vara lättare sagt än gjort att hitta en sån. På ett ställe hittade vi men då var Mamma lite för liten för storlekarna som fanns.

Mamma kom hem med en liter mjölk istället för en baddräkt, inte riktigt samma men betydligt billigare. Imorron ska jag ta med datorn hem till Mamma så får vi se om det går att beställa på nätet istället, och det gör det ju alldeles säkert! Då ni, Mamma ska lära sig att handla på internet!

Såhär jättesnyggt är mitt knäskydd:

Men man behöver ju inte vara snygg när man åker rullskridskor! Jag har två modeller att välja på, en nästan antik och en lite nyare:

Imorron väntar en träff med BA och läkare. Håll alla tummar och tår som går!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Flickan säger: "Jag älskar dig" och han säger: "Jag älskar inte dig". Då går hon hem."
Karina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009