Tisdag

Faan va trött jag blir!!! Igår så skulle jag ta en dusch och försöka slappna av lite inför natten och så dagens BA + läkare besök. Det går så himla bra, jag har fisljummet vatten. Jag blir galen på det här huset snart!!!

Det var tur att jag fick ett trevligt besked från Maysan igår. Hon ska jobba i huvudstaden imorron och ska då försöka komma förbi hos Mamma och titta på trasiga grindstolpar och rasade murar och berätta om man kan göra nåt åt det och i så fall vad. Ungefär hur mycket sånt kostar skulle jag få veta också. Hoppas på finväder imorron så att hon hinner jobba klart i tid för detta.

Idag har det funnits både varmt och kallt vatten i kranarna!

Idag har jag träffat min nya läkare. Vilken bra människa! Det första som hände var att BA kom ut i väntrummet och hämtade mig och så gick vi till hans rum, där luktade det svett. Sen kom läkaren dit. Jag frågade om jag fick prata enskilt med läkaren och min BA bara reste sig och gick ut. Nu visste jag att jag hade rätt att be om det eftersom GBs mamma hade berättat det.

Jag berättade för läkaren varför jag ville prata enskilt, det där om hur min BA har uppträtt mot mig vid tidigare besök. Hon tyckte det var helt förståeligt. Sen började vi prata. Hon var jättebra och det kändes verkligen som att hon förstod hur jobbigt det kan vara med depression, sömnstörning och ångest. Hon frågade hur jag mår med nya medicinen och jag beskrev som jag har upplevt, och upplever, det hela. Då säger hon att: Vad bra, då fungerar medicinen! Du beskriver att du mår precis som det är meningen att medicinen ska hjälpa dig. Det kändes så himla skönt, jag reagerar bra och framförallt normalt!

Att det är kaos just nu med allt som varit hela året med papper till f-kassan och vänta på beslut därifrån, möte med f-kassan och det här nya i Liljeholmen, läkaren tyckte inte alls att det var konstigt att jag var stressad och orolig över det. Hon tyckte också att jag ska vara kvar på den dosen medicin jag har nu tills jag kommit mer igång med Liljeholmen. En ny tid hos henne fick jag också, nästa månad ska vi ses.

Läkaren var dessutom uppmuntrande, bland annat då att jag reagerar bra på medicinen. Hon sa också att hon tyckte det verkar som att jag innerst inne är rätt stark som människa. Inget som var problem utan det fanns bara bra lösningar. Det kändes som att hon uppfattade mig som jag egentligen är, som jag var innan jag blev sjuk. Gissa om det kändes jättebra!!!!

Tänk va, först så tar det ett halvår att få träffa en läkare. Sen slutar den läkaren. Jag blir lite nervös över att det igen kommer ta ett halvår att få träffa nya läkaren. Och så får jag träffa nya läkaren två gånger på en månad utan att behöva vänta ens en månad på första besöket.

Just nu känns det som att min BA har varit en stor bromskloss för precis allting i fyra år!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man friar frågar man flickan: "Har du inte lust att följa med hem till mig och stanna där så länge du vill?""
Thomas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009