Fredag

Jag har ju inte hunnit ligga på soffan och vila. Idag kom jag på att jag faktiskt måste åka och hämta min beställda medicin idag, jag är ju inte hemma på måndag.

För att göra två flugor på smällen så åkte jag till scanningaffären och pantade flaskor och köpte lite cola. Fick med mig en mjölk därifrån också. Jag kunde faktiskt ha tänkt mig att få sån där koll idag men det fick jag såklart inte.

Att jag har börjat med massa grejer i Liljeholmen syns i mitt hem. Jag har inte kommit ens igång på riktigt än och ändå så ser jag att mitt hem förfaller. Städa köket har stått på schemat rätt länge, men allt det här med f-kassan och min BA och Liljeholmen har liksom gjort att det har fått vänta. Snart vill jag inte ens laga mat i köket tror jag.

Istället för att städa köket har jag idag fått dela med mig av Prostens Barnbarn på ljudbok! Det är nog mina favoritböcker! Eva Bexell har skrivit tre böcker, Prostens Barnbarn, Kalabalik hos morfar prosten och Opp å hoppa prosten. Har du inte läst böckerna så gör det, och allra helst försök få tag på böckerna som ljudbok när Margareta Krook läser.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om det är en flicka som man gärna vill gifta sig med ska man friställa henne."
Magnus, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009