Lördag, Sveriges Nationaldag

Vi trista svennar har inte lika stort firande av nationaldagen som våra grannar i väst. Knappt nåt alls faktiskt. Skulle man drämma till att fira ordentligt skulle man väl bli stämplad som rasist.

För att undvika stämplar så hade jag lite annat för mig. Pratade med Kraman i telefon och vi har typ samma problem, det är så svårt med att hålla ordning och städat hemma så vi bestämde att vi skulle städa och prata på msn. Msn-städa helt enkelt!

Jag rapporterade till Kraman med bilder, här har ni dom:

Diskmaskinen drogs fram för första gången på lääänge:

Soffbordet ser ju ut så man kan gråta:

Spisen är fin, den städade jag igår:

Självklart så tänker jag på hur jag ser ut när jag far omkring här och städar:

Som underhållning till städningen hade jag på Kenradion. Tänk att det går så bra att städa till Italodisco och lite annat, jag som brukar städa till AC/DC liksom!

Efteråt så såg det något bättre ut på vissa ställen. Tur var väl det för annars hade jag väl börjat gråta.

Soffbordet efter röjning och dammtorkning:

Köksbänken vid fönstret efter röjning och torkning:

Jag gav mig på matrummet lite men det blev inte så mycket, matbordet fick jag avröjt i allafall och symaskinen hamnade i garderoben:

I matrummet står nu kvar en flyttkartong med garn och så lite annat garn liggande på en stol, men det får bli en annan dag. Vid den här tiden så var Kraman hungrig och vi bestämde oss för att äta lite. Gissa om vi båda två tvärdog i varsin soffa efter städrejs och mat. Jopps, vi tvärdog!

Just då så kände jag att jag inte ens skulle orka se på fotbollen på tv till kvällen. Men när jag låg där i soffan så kunde jag ju inte bara ligga där utan funderade lite på allt möjligt. Funderingarna resulterade i att jag rensade lite, bara lite för det syns knappt, i hallen.

Sen skulle jag minsann gå ut och röka!

Jag har ju försökt mig på att röka pipa, Pappa har en hel massa varianter. När jag köpte piptobak nu när vi var på landet så kostade den fasen 129 spänn, måste rökas upp såklart! Nu är bara frågan vad för pipa jag ska välja, jag funderar på en som ser ut som en snäcka som Pappa har men jag har inte bestämt mig. Här är piporna jag har att välja på:

Just idag nöjde jag mig med helt vanliga cigaretter, mest för att slippa anstränga mig med att välja och göra nåt mer idag.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är mannen som friar för flickan har int upptäckt mannen."
David, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009