Tisdag

Idag var det dags för Liljeholmen igen.

Det börjar med att jag ska hämta hojen i garaget. Den vägrar starta och batteriet tvärdör. Jag hade inte riktigt räknat med det så trots att jag hade åkt iväg i god tid så blev det bråttom iväg.

Att göra hemsida heter det jag var på idag. Det innebar att man ska lära sig Dreamweaver. Jag gillar inte Dreamweaver, det finns en anledning till att jag använder Homesite när jag försöker få till min sida.

I allafall då. Det började helt från grunden. Hur man gör mapp för hemsidan och sen strukturerar upp sidor och bilder i den mappen. Dataläraren hade problem, han fick inte ordning på vart han skulle lägga sin hemsidesmapp.

Sen skulle vi lära oss att lägga in en bild på vår sida. Jag la min bild som bakgrund, men i allafall. Så ska vi göra en sida till och så länka mellan de två sidorna. När vi gjort det så fick vi göra vår sida av oss själva så jag frågade hur man gör formulär där svaret ska gå till min mail och så visade jag här på sidan hur jag hade tänkt mig. Då säger dataläraren att det var så avancerat och så fick jag en bok.

Boken var inte hur man gör formuläret utan en bok om hur Dreamweaver fungerar, hela skiten alltså.

Nu känner ju inte dataläraren mig så han kan ju inte veta att jag blir helt inne i det jag vill lära mig. Jag fick ta hem boken. Big mistake!

När vi fick gå därifrån så åkte jag till garaget och satte hojen på laddning. Och så fick jag te och mackor av Mamma. Imorron måste jag alltså ha ännu mer tid på mig när jag ger mig iväg, skruva fast batteriet och se om den startar.

När jag kom hem så märker jag misstaget med att få med boken hem. Jag har suttit med det där jädrans formuläret hela dan! Helt slut så somnade jag på soffan och vaknade helt dregglig, yr och med huvudvärk!

Imorron ska jag då iväg igen och försöka lära mig Photoshop, av samma lärare. Kort sagt, jag bävar! Ni som hört Prosten vet ju vad jag menar

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har varit skolkamrater och kompisar på dagis är det kvinnan som friar."
Pernille, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009