Lördag

Idag har jag och syrran bestämt att även fast det är dåligt väder och regn idag så är det bättre väder än vad det var igår. Man blir inte lika blöt när man går ut idag även fast man har mindre kläder på sig.

Igårkväll så pratade jag och syrran lite i telefon, eller rätt mycket faktiskt, i omgångar. Hon hade hittat lite gamla kort. För att jag skulle få se så fotade hon korten och mmsade till mig. Här är vad jag fick se och skratta åt:

Pelle har varit over there och hälsat på Jompa, som souvenir hade han med sig en LA hatt hem:

Här har Pelle sagt nåt dumt så jag bara störtar in i honom:

På den tiden hade man bara hemtelefon:

Vi hade i den vevan tittat väldigt mycket på Galenskaparnas OS, här gör jag en mycket snygg variant av dubbelörnen. Observera att den utförs i sportklädsel och jackan är en Engelenjacka:

Systersonen är här utklädd till Lucia. Eftersom inga Lucia-grejer fanns hemma så användes fantasin. Lakan, lampskärm och glitter, vad det är han har i handen som ljus vet vi inte, det ser ju ut som en paprika:

Dessa bilder väcker mycket minnen, roliga minnen!

Idag har jag varit och handlat smör. Vet ni att det kostade närmare 1000 spänn!!! Ändå så glömde jag golvpolish och kontaktlim.

Pratade med syrran idag om det grymt dåliga tvutbudet såhär på en lördag. Izas matte, som har ganska mycket kanaler i och med att hon har alla tv1000-kanalerna, hade hittat tvprogram att titta på mellan 20 och 21:15, sommarkrysset. Syrran som ska jobba i natt hade inte hittat nåt. Jag hittade inte heller nåt att se på.

Sen så pratade jag med Cam, hon ska också jobba i natt och frågade vad som fanns att se på på tv. Då hittade jag inga program alls till Cam, men jag hittade till mig själv! Damernas detektivbyrå, del 1 klockan sju och Rallybrudar därefter klockan nio! Cam bestämde sig för att ta med en film eller två till jobbet.

Tvsoffan väntar!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man friar ber flickor och pojkar till varandra samtidigt."
Jeanette, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009